TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Nézd fotelből a VOLT fesztivál 0. napját!

 2016. június 28.

Ma lesz a Petőfi Zenei Díjátadó gála, amelyen 8 kategóriában díjazzák a hazai zenészeket. Június 28-án este kiderül, hogy a szakmai és a közönségszavazatok alapján ki kapja az év dala, az év együttese, az év női előadója, az év férfi előadója, az év felfedezettje, az év koncertje és az év DJ-je díjat.

Nézd fotelből a VOLT fesztivál 0. napját!

A közmédia elhozza a nagyszabású showműsort azoknak, akik nem tudják a helyszínről követni a Telekom VOLT Fesztivál 0. napján a Petőfi Zenei Díj eseményeit: 20:30-tól a Petőfi TV, Duna World és a Petőfi Rádió élőben közvetíti a gálát. A labdarúgó Európa-bajnokság szünnapja miatt pedig még kapcsolgatni sem kell a csatornák között, így biztosan senki nem marad le két és fél órás show legjobb pillanatairól. A Petőfi Zenei Díjon különleges produkciókkal lép színpadra Ákos, ByeAlex, a Halott Pénz, Kis Grófo, Lotfi Begi, a Margaret Island, Mező Misi, a Punnany Massif, a Quimby, Rúzsa Magdi, a Szabó Balázs Bandája valamint a Wellhello. A Petőfin gyakran játszott nemzetközi sztárok közül a holland Lost Frequencies, valamint a brit Wilkinson és Ella Eyre szerepel a gála programjában, utóbbi két sztár a show után nagykoncerttel várja a VOLT közönségét. A több kategóriában is jelölt Ákos szintén nagykoncertet ad ugyanezen az estén.

Te is ott lehetsz a VOLT-on – Petőfi Zenei Díj élőben június 28-án 20:30-tól a Petőfi TV-n, a Duna World-ön, a Petőfi Rádión és online a mediaklikk.hu-n!

Az M2/Petőfi TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/M2HD

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!