TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

192 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Nincs megállás a Sony csatornáin

 2018. november 12.

A Sony csatornáin novemberben sem áll meg a pörgés: négy országos premiert is láthatunk az AXN, Sony Max és VIASAT3 csatornákon. Az újdonságokban megismerkedhetünk a nemzetközi politika ármányokkal teli világával, különleges módszerekkel dolgozó, az eltűnt gyermekeket mindenáron megmentő nyomozóval, valamint egy nem mindennapi patológussal is. Ha pedig mindez nem lenne elég, a műkincskereskedők és aukciós házak izgalmas életébe is belepillanthatunk.

Nincs megállás a Sony csatornáin

AXN

November 14-én 21 órakor debütál országos premierként az AXN-en az Eltűntek nyomában (Gone) első évada, a Szex és New York, valamint a Férjem védelmében sikerprodukciókból már sokak által ismert Chris Noth főszereplésével. A lebilincselő drámasorozatban egy áldozatból lett nyomozó különleges történetét követhetjük nyomon: Kit Lannigant (Leven Rambin) gyermekkorában sikeresen mentette meg az emberrablók markából Franz Novak (Chris Noth) FBI ügynök. Évekkel később Novak felkeresi Kitet, hogy vegyen részt a hozzá hasonló sorsú eltűnt gyermekek előkerítésén dolgozó különleges egység munkájában. A lányra azonban a munka veszélyei és nehézségei mellett saját elrablásának emlékei is nehezednek.

A lopás művészete (The Art of More) a második évadával tér vissza a képernyőre, hogy még mélyebbre áshassunk a műkincs-csempészek és az aukciós házak felszín alatti világában, mindezt olyan színészek főszereplésével, mint Kate Bosworth, Dennis Quaid vagy Christian Cooke. Az előzményekben már megismerhettük a műkereskedő nagykutyák átveréssel, lopással és korrupcióval teli életét, de az új részekben a helyzet csak tovább fokozódik – ahogy egyre több titokra derül fény, egyre jobban szorul a hurok is a bűnösök nyaka körül. A különleges sorozatban egy teljesen új, magával ragadó világba nyerhetünk betekintést, mindezt akcióval és persze drámával fűszerezve. Az új évad november 19-én 21 órakor debütál az AXN műsorán.

Sony Max

A Sony portfólió csajos csatornáján ezúttal egy igazi belevaló nőt ismerhetünk meg: Az elnök embere (Madame Secretary) kulcsszereplője, Elizabeth McCord (Téa Leoni) korábban elemzőként dolgozott a CIA-nál, de etikai okokból otthagyta a szervezetet. Az elnök kérésére azonban visszatér a politika világába és külügyminiszterként folytatja. Harcias jelleme itt sem hagy alább: sokszor szegi meg a protokollt, ha lelkiismerete úgy diktálja, emiatt viszont szinte állandóan késélen táncol. A karakán ex CIA-s diplomata története novembertől minden vasárnap 20 órától, dupla részekkel látható a Sony Max-on.

VIASAT3

November 13-án 22 órakor országos premierként mutatkozik be a VIASAT3 csatornáján Ioan Gruffudd (Fantasztikus Négyes, Artúr király) főszereplésével a Harrow. A kedd esténként látható sorozatban egy sármos, meglehetősen karizmatikus törvényszéki patológus, Dr. Daniel Harrow munkáját követhetjük nyomon, aki szokatlan módszereivel és a halottak iránti empátiájával még a megoldhatatlannak hitt esetekre is fényt tud deríteni. Szörnyű titkok azonban nem csak az áldozatok életében vannak: Danielt elkezdi kísérteni a múltja, ez pedig olyasmire kényszeríti, amire korábban gondolni sem mert volna – nem megoldania, hanem eltussolnia kell egy bűnügyet.

Az AXN TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/axn
A Sony MAX TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/SONYMAX
A VIASAT3 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASAT3

 

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!