TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Nincs több esély – Országos tévépremier a Filmcafén

 2017. március 14.

A hatrészes sorozat a világhírű amerikai thriller író, Harlan Coben Nincs több esély című bestsellerét dolgozza fel. Cobent nemcsak a regény szerzőjeként, de a minisorozat showrunnerjeként is jegyzik.

Nincs több esély – Országos tévépremier a Filmcafén

Dr. Alice Lambert (Alexandra Lamy) szokásos reggeli rutin teendőit végzi otthonában. Miközben hathónapos kislányának, Tarának készít reggelit a konyhában, egyszer csak távoli lövések dördülnek el, majd minden elsötétül és Alice összeesik. Amikor a kórházban felébred a kómából, a rémálom-szerű valóság várja: akkor tudja meg, hogy férjét megölték, kislányának pedig nyoma veszett.

A rendőrség tehetetlen, sőt ő az első számú gyanúsított. Alice magára maradt és fogalma sincs, hogy mivel áll szemben, miközben egy bérgyilkos van a nyomában. Nincs más választása, egyedül ered lánya elrablóinak nyomába. Harcolni fog a végsőkig. De amíg saját poklában egyre mélyebbre kerül, a múlt sötét titkairól lassan lehull a lepel…

Te meddig mennél el, hogy megmentsd a gyermeked?

Nincs több esély március 14-én 20 órakor indul a Filmcafén. A további epizódokat keddenként ugyanebben az időben vetíti a csatorna.

A Filmcafé TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/filmcafe

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!