TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Nőnapi különkiadással készül a Maradj talpon

 2016. március 07.

Március 8-án, a nemzetközi nőnapon minden a hölgyekről szól, a férfiak pedig világszerte kisebb-nagyobb meglepetésekkel készülnek számukra. Magyarország egyik legnépszerűbb televíziós vetélkedője, a Maradj talpon! is szeretne a hölgyek kedvében járni, így kedden 19:35-től a Duna közszolgálati csatornán a műsor nőnapi különkiadását élvezhetik a nézők.

Nőnapi különkiadással készül a Maradj talpon

A kihívó játékos Rosinger Tímea győri kereskedelmi koordinátor lesz, akit ezen a napon csak férfiak vesznek körül a stúdióban: minden ellenfél az ő kegyeit keresi. Vagy épp ellenkezőleg? Az urak feladata különösen nehéz lesz: nem csupán egy talpraesett játékossal szemben kell talpon maradniuk, hanem a kérdések is egytől egyig a hölgyeknek kedveznek. A nőnaphoz kapcsolódó kérdések mellett, híres hölgyek, a főzés és a divat lesz elsődlegesen a feladványok témája. Vajon képes lesz-e Tímea legyőzni ellenfeleit, vagy az urak maradnak talpon vele szemben?

„A keddi adásban a női és a férfi nem egymáshoz fűződő viszonya kerül a középpontba, ebben mindig van egy kis évődés, ami vidám perceket szerzett mindenkinek a forgatás alatt. Nem könnyítettük meg a férfi játékosok dolgát a túlnyomóan női témákból összeállított kérdésekkel, az adásból majd kiderül, hogy mennyire vették könnyen a feladványokat” – mondta Gundel Takács Gábor.

A Maradj talpon! történetében eddig is több különleges tematikájú adást láthattak a nézők, hamarosan viszont egy jelentős mérföldkőhöz érkezik a műsor, április 12-én ugyanis az 500. adás kerül majd képernyőre.
„Az 500. adás egy rendkívül örömteli esemény lesz a műsor életében, természetesen erre az alkalomra is egy különleges vetélkedővel készülünk” – árulta el a műsorvezető.

Maradj talpon! nőnapi különkiadás március 8-án kedden 19:35-től a Duna műsorán.

A Duna TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/DUNA

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!