TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

November 27-én tér vissza A Séf meg a többiek

 2022. november 11.

A rajongók visszajelzései előtt meghajolva nagyobb adagokban várja régi és új nézőit a saját gyártású szitkom. A tavasszal vetített tíz epizódból felzárkóztató maraton is lesz.

November 27-én tér vissza A Séf meg a többiek

November 27-én 19 órakor újra megnyitja kapuit a Monet étterem: új epizódokkal folytatódik A Séf meg a többiek (gyártó: Scripted Productions)! Visszatér az alkoholista és sportfogadás-függő Győző séf, tovább bonyolódik Milán és Viki románca, a Séf és Júlia közötti rivalizálás pedig új szintre lép majd. A már megismert és megkedvelt karakterek mellé pedig új szereplők is érkeznek: az étterem tulajdonosának felesége mindent felforgat és átalakítás, ráadásul felbukkan egy titokzatos vevő-jelölt is. A szitkom műfajához méltóan továbbra is helyzetkomikumok sokasága várja majd a saját gyártású sorozat nézőit.

A nézők visszajelzései alapján november 27-től négy vasárnap este is extra mennyiséget tálal az RTL a sorozatból: aznap három, egy héttel később újabb három, majd két-két epizóddal érkezik majd A Séf meg a többiek!

Aki pedig lemaradt volna az előzményekről, az most egy rendhagyó A Séf meg a többiek-maraton keretében pótolhatja majd a hiányzó részeket! November 26-án este ugyanis az RTL egyben leadja a széria tavasszal vetített tíz epizódját.

Műsorinfó: RTL

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!