TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Október 7-én indul az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát

 2023. szeptember 22.

Már nem kell sokat várni, premier hétvégével, október 7-én elindul az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát. A TV2 közönségkedvenc szuperprodukciójában ezúttal hét kalandvágyó pár próbál szerencsét Mexikó és Guatemala csodás vidékén, hogy megszokott, kényelmes életüket hátrahagyva egy nem mindennapi küldetés során megküzdjön a 10 millió forintos fődíjért. Többek között olyan népszerű hírességek szállnak versenybe, mint Kucsera Gábor, Tóth Dávid, Hegyes Berci, Völgyi Zsuzsi, Nagy Alekosz vagy Kempf Zozo.

Október 7-én indul az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát

A TV2 idén újra műsorára tűzi nagy közönségkedvenc kaland-realityjét, a kezdésre pedig már nem kell sokat várni, hiszen egy premier hétvégével, október 7-én elindul a nem mindennapi versengés a 10 millió forintos fődíjért. Október 7-én és 8-án, szombaton és vasárnap indul a kaland, majd hétköznap esténként a Tények Plusz után folytatódik Az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát, amelynek háziasszonya Ördög Nóra lesz. A műsor Ázsiát elhagyva ezúttal Mexikóban és Guatemalában állítja kihívások elé a versenyzőket.

Készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva idén hét páros vág neki az embert próbáló kalandnak: Kucsera Gábor és Tóth Dávid; Kempf Zozo és Pető Brúnó; Hegyes Berci és szerelme, Vágner Fanni; Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka; Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka; Sipos F. Tamás és fia, Dani; valamint Kecskés Enikő és Kafi Rea Milla modellek.

Az, hogy a családi kötelék, a barátság vagy épp a szerelem mennyire segíti át a nehéz helyzeteken a hírességeket, és ki lesz a végső győztes, hamarosan kiderül!

Műsorinfó: TV2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!