TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Októbertől új hétvégi műsorok indulnak az RTL Klubon

 2016. szeptember 30.

Az RTL Klub hétvégén sem hagyja magára a nézőket. Az őszi időszakban is mindenki megtalálhatja majd az érdeklődési körének megfelelő magazinműsort.

Októbertől új hétvégi műsorok indulnak az RTL Klubon

Sütnicake – Így lesz tökéletes a hétvégi desszert

A SütniCake Sütemény és Tortafesztivál az elmúlt két év sikerét követően vasárnaponként az RTL Klubon is a nyalánkságok világába kalauzol el. Ennek köszönhetően, már nem csak szemlélői, hanem részesei is lehetnek a nézők a lenyűgöző torták készítésének. A műsorban 12 olyan cukrászt ismerhetnek meg, akik tehetségükkel elkápráztatják és hasznos tanácsokkal, fortélyokkal látják el a nézőket. Egy olyan vetélkedőt láthatnak a nézők, ahol Valkó Eszter, mint műsorvezető garantálja majd a vidám hangulatot. Magyarország első torta dizájner versenyében minden vasárnap elköszönnek egy cukrásztól, míg kiderül, ki lesz a SütniCake 2016-os bajnoka, aki a műsornak köszönhetően kiadhatja első szakácskönyvét. A finomságokat bemutató műsor október 2-ától vasárnaponként 11.20-tól látható majd az RTL Klubon.

HighLife - Kulcs a magas élethez

A HighLife nem az önfényező csillogás és luxus műsora, hanem a jó élethez vezető utat, a sikerembert állítja reflektorfénybe . A világ legszebb üdülőhelyein is forgatott a dr. Oltványi Tamás producer által vezetett stáb, így álomszép tájakból sem lesz hiány a műsorban. Oltványi Dénes szerkesztő-operatőr-vágó segítségével pedig a műsor bemutatja, hogyan szerezték meg a jó élet kulcsát a pénzügyi élet vagy a szórakoztatóipar sztárjai. A HighLife október 2-ától vasárnaponként 11.50-től látható, melynek műsorvezetője az Éjjel-Nappal Budapestből és a Nyerő Párosból is megismert Kovács Dóra lesz.

StílusKalauz – Az egyéniség a divatban mutatkozik meg

A stílus meghatározza és formálja a mindennapokat, ezért fontos mindig képben lenni az aktuális divattal. A műsorban a legújabb trendeket mutatják be a lakberendezés, a környezetvédelem, a lakáspiac, az autók, a telefonok, a technikai hightech újdonságok és persze a divat világában - objektíven megfűszerezve kritikával és elismeréssel. A csúcskategóriájú termékek mellett a hétköznapi használat során is hasznosítható tanácsokkal és témákkal is szolgálnak majd a nézőknek a műsor készítői. A StílusKalauz, szintén október 2-ától minden vasárnap 12.20-tól lesz látható. Műsorvezetője Somogyi Zoltán, stílusszakértője pedig Pusztai Olivér stylist lesz.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!