TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Oltári történetekkel jelentkezik a TV2

 2021. augusztus 12.

Vadonatúj produkciót tűz képernyőre augusztus 23-tól egy héten keresztül a TV2. Az Oltári történetek című sorozat minden egyes epizódja egy-egy esküvő bonyodalmait meséli el. Vannak vicces, és megmosolyogtató sztorik, de még inkább jellemző a dráma, és egyes részek inkább már egy krimire emlékeztetnek. A szériában szereplő színészek mellett máshonnan ismert arcokkal is találkozhatnak majd a nézők. A most bemutatásra kerülő első öt epizódban feltűnik többek között Görög Zita, Andrei Mangra, Kálloy Molnár Péter, R. Kárpáti Péter, Sipos Viki és Xantus Barbara is.

Oltári történetekkel jelentkezik a TV2

Augusztus 23-tól öt estén át láthatják a nézők a TV2 képernyőjén az Oltári történetek első epizódjait. A műfajt megújító narrált sorozat minden epizódja egy-egy esküvő köré épül, és hétköznapi párok nem átlagos történeteit mutatja be.
A párosok gyakran már az előkészületek során nem várt nehézségekkel szembesülnek. Megesik, hogy eltűnik a menyasszony (vagy éppen a vőlegény), de olyan is előfordul, hogy elrabolják az arát. Máskor éppen a ceremónián derül ki, hogy a vőlegénynek van egy eltitkolt gyermeke… A dráma mellett könnyedebb, megmosolyogtató történetekkel is találkozhatnak majd a széria nézői, amikor például a menyasszonyi ruha válik köddé, és ez okoz bonyodalmakat. A házasulandók egytől egyig életük nagy napjára készülnek, ám végül nem mindegyikük mondja ki a boldogító igent…
Az Oltári történetekben a színészeken túl ismert emberek is feltűnnek majd: az első héten Görög Zita, Andrei Mangra, Kálloy Molnár Péter, R. Kárpáti Péter, Sipos Viki és Xantus Barbara is szerepel a szériában.

A sorozatot augusztus 23-tól egy héten keresztül esténként, a Totem után tűzi műsorra a TV2, a további részeket pedig később, ősszel láthatják majd a nézők.

A TV2 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/TV2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!