TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Országos tévépremier a Filmcafén – Indul „A falka” 2. évada

 2016. október 18.

A nagy sikerű fantasy sorozat folytatódik a Filmcafé műsorán. Indul Kelley Armstrong írónő nagy sikerű Otherworld című könyvei alapján készült sorozat, „A falka” 2. évada. A történet középpontjában a világ egyetlen élő női vérfarkasa, Elena Michaels (Laura Vandervoort) áll.

Országos tévépremier a Filmcafén – Indul „A falka” 2. évada

Évekkel azután, hogy korábbi barátja, Clayton (Greyston Holt) megharapta, Elena új párjával él Torontóban, ahol fényképészként dolgozik. Minden erejével azon van, hogy kilétét titokban tartsa és a természetfeletti világot maga mögött hagyva normális életet éljen. A feladat azonban egyáltalán nem könnyű. Egy napon sajnos szembe kell néznie múltjával: kiderül, korábbi falkáját a Korcsok tartják rettegésben, és szükségük van a segítségére. Vajon örökre visszatér a falkához?

Az erotikával és horrorral bőven megfűszerezett történet a rejtélyes gyilkosságok és a Korcsok lázadása után a boszorkányok felbukkanásával bonyolódik a második évadban, és hamarosan megismerjük az új ellenséget is… Érdekesség, hogy míg az első évad epizódjainak eredeti, angol címei mind egyszavasak, a második évad részei kétszavas címeket kaptak. A második évad első epizódjának eredeti címe Bad Blood, azaz Rossz Vér.

„A falka” – 2. évad
Premier: október 18. kedd 21 óra
További részek: minden kedden 21 órakor

A Filmcafé TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/filmcafe

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!