TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Összefoglalók, visszapillantók karácsony hetében az M4 Sporton

 2015. december 22.

A 2015-ös év magyar sportsikereiről szóló összefoglaló és visszapillantó műsorokkal jelentkezik az M4 Sport karácsony hetében.

Összefoglalók, visszapillantók karácsony hetében az M4 Sporton

Az Ünnep 2015 elnevezésű műsorfolyam első elemeként a sportcsatorna szerdán összefoglalót sugároz az augusztusi, németországi négyesfogathajtó Európa-bajnokságról, amelyen a magyar csapat bronzérmes lett. Ezután lesz látható a párbajtőröző Imre Géza aranyérmét is hozó júliusi, moszkvai vívó-világbajnokság összefoglalása.

A jövő évi, Rio de Janeiró-i olimpiáról, illetve annak magyar vonatkozású előkészületeiről, felkészüléséről ugyancsak szerdán láthatnak műsort az M4-en.

December 24-én, csütörtökön előbb a kajak-kenué lesz a főszerep, hiszen a sportcsatorna felidézi az augusztusi, milánói világbajnokság legemlékezetesebb pillanatait. A versenyen a magyar indulók három arany-, hat ezüst- és négy bronzérmet nyertek. A privát bajnoki címet szerző Michelisz Norbert lesz a túraautó világbajnokság (WTCC) idei szezonjáról készült műsor középpontjában.

Ugyancsak csütörtökön lesz látható a 2015-ös magyar úszósikereket bemutató adás, amelyben a többi között a kazanyi világbajnokság, illetve az izraeli rövidpályás Európa-bajnokság legemlékezetesebb momentumai is helyet kaptak. Szenteste a - közelmúltban Prima Primissima-díjjal kitüntetett sportriporter - Hajdú B. István "aranyköpéseiből" készített klip kerül adásba, ezzel egyúttal felidézik a magyar labdarúgó-válogatott Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezős párharcát.

Pénteken a fábiánsebestyéni kettesfogathajtó-világbajnokság lesz az első visszatekintő-műsor témája, majd a magyar labdarúgás legfontosabb eseményeinek felidézésére kerül sor. A visszavonulását idén bejelentő Bessenyei Péter műrepülő-pilótának külön adást szentel a sportcsatorna karácsony első napján.

December 26-án szombaton az októberi, oroszországi asztalitenisz Európa-bajnokságról szóló műsor kerül adásba, vagyis ismét látható lesz, hogyan nyert ezüstérmet - Elizabeta Samara párjaként - Póta Georgina. A kamion Európa-bajnokság idei szezonjában Kiss Norbert megvédte címét - az idény összefoglalójára szintén szombaton kerül sor.

Felemás évet zárt a magyar kézilabdasport, hiszen a klubsikerek ellenére a női válogatottnak nem sikerült kiharcolnia az olimpiai kvalifikációs tornán való részvételt. Az esztendő legfontosabb mozzanatai két részben, szombaton és vasárnap kerülnek képernyőre.

A hét utolsó napjának műsorát az éves kosárlabda-összefoglaló is színesíti.

Az M4 Sport TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/M4

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!