TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Pajkaszeg visszavár!

 2019. július 03.

A nézők jelenlegi egyes számú kedvence, a legsikeresebb magyar tévésorozat 2017 óta: A mi kis falunk. Az eddigi három évadnak óriási rajongótábora lett, a sorozat ismétlései is rendkívül népszerűek a nézők körében. Így sokak örömére, július 4-től minden hétköznap 20.10-től A mi kis falunk című saját gyártású sikersorozat epizódjai láthatóak majd az RTL Klubon.

Pajkaszeg visszavár!

Ennek megfelelően a sorozat rajongói csütörtöktől minden hétköznap újra átélhetik Pajkaszeg lakóinak mulatságos kalandjait: jókat derülhetnek a polgármester ügyeskedésein, a közmunkások munkaelkerülő hadműveletein valamint Erika és Gyuri cívódásain.

Az RTL Klub esti műsorkínálata tehát július 4-től az alábbiak szerint alakul: a 18 órakor kezdődő Híradó, majd a 19 órakor induló Fókusz után hétköznap 20.10-től A mi kis falunk, 21.05-től pedig a Barátok közt kerül képernyőre.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!