TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Péntektől vasárnapig zúg majd a „Hajrá, magyarok!” a Sport1-en

 2016. május 04.

A magyar sportért rajongó közönséget ezen a héten is elkényezteti a Sport1. Két női kézilabdacsapatunk nyerhet nemzetközi kupát, a magyar jégkorong-válogatott pedig ismét a legjobbak között szerepel az A-csoportos vb-n. Róluk szól a hét a sportcsatornán.

Péntektől vasárnapig zúg majd a „Hajrá, magyarok!” a Sport1-en

Ezen a héten két magyar női kézilabacsapatunk is nemzetközi kupát nyerhet. Pénteken a Dunaújváros Veszprémben fogadja a TuS Metzingen csapatát az EHF-kupa döntőjének visszavágóján. A magyar csapatnak az idegenbeli 28–26-os vereség után kell fordítania, és ha ez összejön, 1999-et követően ünnepelhet újra nagy nemzetközi diadalt. A női klubkézilabda legnagyobb eseményét, a Final4-t szombaton és vasárnap Budapesten a Papp László Arénában rendezik. A hazai szurkolók a Győri Audi ETO KC-nak szurkolhatnak, akik idén is esélyesként lépnek pályára a hétvégén. A szombati elődöntőben a címvédő Buducsnoszt Podgorica lesz a mieink ellenfele, vasárnap pedig a CSM Bucuresti vagy Vardar Szkopje vár Görbicz Anitáékra.

A pénteki EHF-kupa-döntőt 17:30-tól közvetíti a Sport1, a Final4-ral kapcsolatos szombati és vasárnapi műsorfolyama 13:45-től kezdődik. A Sport1 a héten az élőben közvetített öt mérkőzéssel együtt csaknem 20 óra adásidőt szán női kézilabdára, hiszen keddtől péntekig napi egy órában Harmadik Félidő Extra címmel Final4 beharangozó jelentkezik (K-CS: 18.30, P: 20.00).

A jégkorong-világbajnokság is kiváló program, igazi ünnep a magyar szurkolóknak. Az esemény pénteken startol, a magyar válogatott szombaton a bivalyerős Szlovákia ellen kezdi meg szereplését, vasárnap pedig a sportág őshazájának számító Kanada, kizárólag NHL-sztárokból álló csapata ellen lépnek jégre legjobbjaink. Mindkét nap 10.30-kor indul a hoki-vb közvetítése a Sport1-en, ahol a folytatásban a vb összes magyar érdekeltségű meccse képernyőre kerül.

A Sport1 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport1

 

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!