TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Pordán Petra és Tücsi a Sláger TV-n

 2016. február 11.

Pénteken debütál a Halló, Angyalok!, a Sláger TV új, interaktív kívánságműsora. A nézők Tücsitől és Pordán Petrától kérhetik majd kedvenc dalaikat, de beszélgetni, viccelődni is lehet velük. A Sláger TV első élő műsorában a kilencvenes évek legnagyobb magyar diszkó slágerei is felcsendülnek majd, és a legbátrabb nézők saját bulizós fotóikat is beküldhetik.

Pordán Petra és Tücsi a Sláger TV-n

Péntek és szombat esténként 22.00 – 24.00 óra között a Sláger TV új, élő kívánságműsora, a Halló, Angyalok! segít ráhangolódni a bulira. Tücsi és Pordán Petra a csatorna közösségi oldalán, skype-on és telefonon érkező kívánságokat teljesíti majd, de az is kiderül, hogy melyik volt a hét slágere. A műsor állandó része lesz a Retró rovat, amelyben a kilencvenes évek legnagyobb magyar diszkó slágerei is felcsendülnek, de a legbátrabb nézők saját bulizós fotóikat is beküldhetik majd.

„A Halló, Angyalok! műsorban elsősorban zenei kívánságokat teljesítenek majd a lányok. Minden adás tematikus lesz, a pénteki a Valentin-nap jegyében zajlik. A műsor elején mindig lejátsszuk majd a hét slágerét, ezt követően pedig a főleg pörgős, bulizós dalokat tartalmazó listáról válogathatják majd ki a nézők kívánságaikat. Lesz a műsornak egy Retro rovata, amelyben a kilencvenes évek kedvenc zenéi is felcsendülnek majd” – mondta el Pónácz András, a Tematic Media Group kreatív producere, aki hozzátette, hogy a műsor különlegessége abban rejlik, hogy a hazánk sztárjai is bekapcsolódnak majd a beszélgetésekbe.

„A Buli lesz! rovatban ismert hazai zenészek, énekesek jelentkeznek be, emellett lesz egy úgynevezett Beszólás rovat is, amelyben hírességek „szólnak be” Tücsinek és Petrának, illetve különleges feladatokat is adnak majd nekik, amit élő adásban kell teljesíteniük az Angyaloknak” – tette hozzá Pónácz András, aki azt is elárulta, hogy pénteken Kis Grófo feladatait kell majd végrehajtania a lányoknak.

Sztárokról szóló pletykák, a közösségi oldalakra posztolt fotók is színesítik majd a műsort, de az is kiderül, hogy Tücsi és Petra hogyan szoktak együtt bulizni

Halló, Angyalok! minden pénteken és szombaton 22.00 – 24.00 óra között, a Sláger TV műsorán! Első két adás február 12-én és 13-án.

A Sláger TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/slagertv

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!