TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Prémium élő golf egész évben az Eurosporton

 2020. december 22.

Az Eurosport a PGA TOUR-ral kötött partnerség keretében jövőre az év 43 hetében kínál élő golfközvetítést a rajongóknak. A meglévő megállapodást kiegészítve Európa első számú sportcsatornája 2021 januárjától újabb 30 országban – többek közt Magyarországon – sugároz majd versenyeket. A golf szerelmesei streamingen és tévén keresztül is elérhetik kedvenc sportjukat.

Prémium élő golf egész évben az Eurosporton

Az Eurosport minden versenyhéten (csütörtöktől vasárnapig) átlagosan 16 órányi élő adást sugároz majd főműsoridőben, ami jól kiegészíti a csatorna prémium kínálatát. A lineáris csatornák elérésére építve az Eurosport a PGA TOUR világszínvonalú élő versenyeihez lokalizált tartalmat nyújt helyi kommentárokkal és szakértőkkel, magyar nyelven is.

Az új partnerséggel a PGA TOUR új nézőközönségnek – elsősorban a meglévő televíziós előfizetéssel rendelkezőknek – is elérhetővé válik. A következő hónapokban a PGA TOUR legnagyobb várakozással kísért versenyei láthatóak majd az Eurosporton: a THE PLAYERS Championship, a Farmers Insurance Open, a The Genesis Invitational, a Mastercard által bemutatott Arnold Palmer Invitational, illletve az augusztusban induló összes FedExCup Playoff.

A mostani megállapodás a Discovery és a PGA TOUR 2018 júniusában bejelentett hosszútávú együttműködésére építve kiegészíti „a golf digitális otthona”, a PGA TOUR által működtetett GOLFTV eddigi streaming szolgáltatását, amely a legjobb élő és on-demand golfot kínálja szerte a világon. A GOLFTV továbbra is különlegesen gazdag, minden igényt kielégítő tartalmat nyújt a golfrajongóknak, az Eurosport pedig több millió európai háztartás elérésével tudja bővíteni a sportág közönségét.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Discovery és a PGA TOUR partnersége egész évben világszínvonalú golffal gazdagíthatja az Eurosport kínálatát – mondta Andrew Georgiou, az Eurosport és a Global Sports Rights & Sports Marketing Solutions elnöke. – Teljesen új tartalmat kínálunk az Eurosportot különböző csatornákon minden nap követő sportrajongóknak. Az Eurosport az olimpia otthonaként a nyári olimpiai játékok előtt a világ számos top golfjátékosának útját követi majd Tokióig.”

„Az Eurosport több piacra kiterjedő tapasztalata és külső gyártói gyakorlata révén olyan mértékben lokalizált tartalmat tudunk biztosítani, amely kiemelkedő élményt nyújt a nézőknek. Amint további piaci jogokra tettünk szert, még több rajongót szerezhetünk a golfsportnak, és új lehetőséget kínálunk azoknak a márkáknak, amelyek a kiterjedt golf- és sportközönséget szeretnék elérni” – tette hozzá Georgiou.

„Ez a megállapodás is mutatja, hogy mérföldkőnek számító partnerségünk a Discoveryvel nemcsak a PGA TOUR, hanem a golfrajongók számára is kedvező lesz a világon mindenhol – mondta Rick Anderson, a PGA TOUR médiaigazgatója. – Az Eurosport nagy elérésű, folyamatosan növekvő hálózatán keresztül a TOUR egész éves világszínvonalú közvetítésével minden eddiginél több sportrajongóhoz jutunk el, olyan átgondolt, lokalizált programmal, amely a közönségnek közelebb hozza a golfot.”

„A PGA TOUR-ral együtt arra törekszünk, hogy minél nagyobb közönséget érjünk el, és új rajongókat nyerjünk meg a golf számára. Az Eurosporttal kötött megállapodás és a csatorna elérése pontosan ezt ígéri – mondta Alex Kaplan, a Discovery Golf és a GOLFTV elnök-vezérigazgatója. – A GOLFTV továbbra is a legmagasabb nézői igényeket szolgálja ki a kizárólagos PGA TOUR élő közvetítésekkel, az átfogó on-demand tartalmakkal, az elsőrangú edukációs sorozatokkal és az olyan exkluzív saját tartalmakkal, mint a My Games: Tiger Woods franchise. A következő év meghatározó lesz a golf szempontjából, és a rajongók számára nincs jobb hely a szenvedélyük megéléséhez, mint a GOLFTV.”

Az Eurosport és a GOLFTV a Discovery része. A Discovery 2018 júniusában kötött 12 éves stratégiai szövetséget a PGA TOUR-ral. A golf-ökoszisztéma része a Golf Digest, a leglátogatottabb golfcsatorna és a golfsport elsőszámú szakértője az Egyesült Államokban.

Az Eurosport 1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport
Az Eurosport 2 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!