TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Providence - hétvégén délután a STORY4-en

 2015. december 04.

Új sorozat minden hétvégén a STORY4-en!

Providence - hétvégén délután a STORY4-en

Első pillantásra Sydney Hansennek mindene megvan, amit csak kívánhat az élettől: sikeres plasztikai sebész Beverly Hills-ben, gazdag, gyönyörű és életvidám. De mikor hazamegy terhes húga esküvőjére, és anyja meghal a szertartás alatt, Sydnek rá kell döbbennie, hogy valami hiányzik az életéből. Ezért úgy dönt, hogy megteszi azt, amire soha sem gondolt: visszaköltözik Providence-be. Ismét családja körébe kerül, ahol kiderül, hogy nagyon sok mindent adhatnak egymásnak apjával, húgával és öccsével. Syd-nek sikerül munkát kapnia a helyi klinikán, és végre olyasmivel foglalkozhat, amivel tényleg segíthet az embereken. Sydney lesz a család új támasza, erős akarattal irányítja szeretteit, és megvédi őket a bajtól. Ugyanakkor, ha neki van szüksége bátorításra - ha csalódás éri egy férfi miatt vagy elveszíti egy betegét - ott áll mögötte a családja, akikre mindig számíthat.

A Providence egy szórakoztató érzelem gazdag filmsorozat, mely egyaránt bemutatja egy család életének szomorú és vidám pillanatait egy igazán jól kidolgozott, izgalmas karakter szemszögéből.

A Story4 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/storytv

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!