TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Pünkösdi tartalomajánló a hosszú hétvégére az RTL csatornáin

 2023. május 25.

Május végén számos izgalmas klasszikus szólít a képernyő elé, sőt nevetésből és rettegésből sem lesz hiány a pünkösdi hosszú hétvége alatt az RTL portfólió kínálatában.

Pünkösdi tartalomajánló a hosszú hétvégére az RTL csatornáin

A pünkösdi hosszú hétvége alatt az egész család együtt szórakozhat az RTL-en, hiszen a Nyúl Péter mellett a Micsoda nő! (Pretty Woman) is látható lesz a képernyőn. Előbbi élőszereplős és animációs játékfilmben Nyúl Péter és barátai napjaik nagy részét azzal töltik, hogy szomszédjuk, az öreg McGregor kertjéből zöldségeket lopnak, így pedig rengeteg kalandba és kalamajkába keverednek. A kalamajka pedig határozottan igaz a jóképű üzletember és a Los Angeles utcáin dolgozó örömlány szerelmi történetére is. A nagy klasszikus Micsoda nő! főbb szerepeiben Richard Gere és Julia Roberts látható, akik alakításukért szakmai díjak és elismerések hosszú listáját zsebelték be.

Hollywoodi dráma az RTL KETTŐ-n

A hosszú hétvégét Quentin Tarantino amerikai bűnügyi-drámája zárja az RTL KETTŐ-n: érkezik a többszörös Oscar-díjas Volt egyszer egy… Hollywood Leonardo DiCaprio, Brad Pitt és Margot Robbie főszereplésével. Sokan vallják, hogy nincs nagyobb esemény a filmes világban, mint amikor Tarantino rendez: kilencedik filmje hihetetlen sztárszereposztással készült, és ismét különleges, véres és gyilkos humorú.

A Cool az animációs filmek rajongóinak kedvez az ünnepi hétvégén, hiszen pünkösdhétfőn a Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó után egyből látható lesz a filmsorozat folytatása, a Hotel Transylvania 3 – Szörnyen rémes vakáció. Mavis, Drakula lánya befizeti Drakulát egy társas hajóútra, amelyből aztán stílszerűen egy rémes vakáció kerekedik.

Kalandozás és izgalmas akciók a Film+-on

Pünkösdvasárnap a Jumanji játék fantasy világába kalauzol el a Film+. A Jumanji: A következő szint című amerikai kalandfilm Dwayne Johnson főszereplésével látható majd a filmcsatornán, cselekménye pedig két évvel az első film eseményei után folytatódik. A négy régi barát bár külön egyetemre jár, az iskolai szünet alatt újra összesodorja őket az élet: a banda visszatér, de a játék megváltozott. Pünkösdhétfőn beléphetünk a kémek világába Christopher Nolan legújabb filmjével, a Tenettel, amelyben az izgalmas akciók egy Washingtonban működő szervezethez vezetnek, ahol a Tenet kódjelzésű kémcsoport célja, hogy megakadályozza a harmadik világháború kitörését. A Tenet főbb szerepeiben John David Washington, Robert Pattinson és Elizabeth Debicki látható.

Az RTL HÁROM pünkösdvasárnap a zombik birodalmába repíti a nézőt. A Zombieland amerikai horror-vígjáték mindkét epizódja látható lesz a képernyőn, a főbb szerepekben Jesse Eisenberggel, Emma Stone-nal, valamint Woody Harrelson karakterével, aki imádja a harcot, és az öklénél csak a feje keményebb. Hasonlóan van ezzel Sandra Bullock is a Beépített szépségben, amelynek mindkét része látható lesz, így a Golden Globe-díjas sikerfilm a teljes pünkösdhétfői estét birtokba veszi az RTL HÁRMON.

Műsorinfó: RTL

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!