TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

192 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

PURE ETCR: a legerősebb elektromos túraautók versenye az Eurosporton

 2021. január 15.

Az Eurosporttal kötött partnerségnek köszönhetően a PURE ETCR idén mintegy 75 országban lesz látható. A májusban kezdődő versenyeket a Discovery multisport márkája segítségével több platformon, több mint 250 millióan nézhetik majd. A PURE ETCR-ben a valaha volt legerősebb – a 670 lóerőnek megfelelő 500 kW csúcsteljesítményű – elektromos túraautók versenyeznek.

PURE ETCR: a legerősebb elektromos túraautók versenye az Eurosporton

Az Eurosporttal kötött széles körű megállapodás értelmében a világ első tisztán elektromos túraautó-bajnoksága, melyben több márka járművei mérkőznek meg, világszerte jelentős méretű elkötelezett közönséget ér el. Az izgalmas és innovatív új versenysorozat és a sportág hozzájárul az elektromos járművek pozitív megítéléséhez is.

Az Eurosport sportprodukciós tapasztalata révén, csatornái és platformjai maximális kiaknázásával növelni tudja az elektromos túraautóversenyzés és a PURE ETCR ismertségét és népszerűségét. Az autósport-rajongók európai otthonaként az Eurosport az elmúlt években gazdag és változatos motorsport-tartalmat kínált, többek között 2014-es indulásától fogva a FIA Formula E Világbajnokságot, illetve számos egyéb elektromos autós sportágat.

Az Eurosport a világ egyik vezető sporttartalom-szolgáltatója, digitális platformjai és lineáris csatornái több mint 250 millió nézőhöz jutnak el Európa, Ázsia, Afrika és a Közel-Kelet 75 országában. A páratlan elérés, a PURE ETCR izgalmas eseményeinek közvetítése támogatja az elektromos mobilitás iránti növekvő nemzetközi érdeklődést.

A Discovery új globális streamingszolgáltatása, a 2021-22 során 25 országban – köztük Magyarországon – induló discovery+ minden idők legváltozatosabb valóságon alapuló szórakoztató műsorkínálata mellett az Eurosport világszinten kiemelkedő sportprogramjait – így a PURE ETCR versenyeket – is tartalmazza majd.

„Az Eurosport a Formula E 2014-es első közvetítése óta elkötelezett az elektromosautó-versenyzés népszerűsítésében. A megállapodásnak köszönhetően a világ motorsport-rajongói a legmagasabb színvonalú, minden igényt kielégítő műsorokon keresztül követhetik a versenyszezont. Közelebb juthatnak az eseményekhez, és megismerhetik a szezon leglebilincselőbb történeteit – mondta François Ribeiro, a PURE ETCR-t promótáló Eurosport Events igazgatója. – A hagyományos közvetítés és a a discovery+ által kínált digitális streaming együttesen hatalmas értéket teremt rajongóink számára.”

Az Eurosport – rendezvényszervező és promóciós üzletágával, az Eurosport Eventsszel együttműködve – hagyományosan erős a legjobb motorsport-tartalmak, többek között a Formula-E, a Le Mans-i 24 órás autóverseny és WTCR túraautó-világkupa – közvetítésében.

Az Eurosport 1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport
Az Eurosport 2 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!