TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Quentin Tarantino mozimaraton a VIASAT6 és a Sony Movie Channel műsorán

 2019. július 24.

Igazi különlegességgel készül a Sony Pictures Television a hazai filmkedvelőknek, érkezik a Volt egyszer egy… Hollywood mozimaraton: Quentin Tarantino kedvenc filmjei a hatvanas évekből. Kizárólag a VIASAT6 és a Sony Movie Channel műsorán lesz látható az a kilenc Quentin Tarantino által kiválasztott kultikus film, amelyek a hamarosan mozikba kerülő Volt Egyszer egy… Hollywood elkészítése közben inspirálták.

Quentin Tarantino mozimaraton a VIASAT6 és a Sony Movie Channel műsorán

Rövidesen a hazai mozikba is megérkezik Quentin Tarantino várva várt vadonatúj alkotása, a Volt egyszer egy… Hollywood. Hogy ezt a kis időt könnyebb legyen átvészelni, korunk egyik legelismertebb rendezője kiválasztotta azt a kilenc művet a Columbia Pictures kínálatából, amelyek a leginkább inspirálták az 1969-ben játszódó filmje elkészítése közben.

A filmek mellett különleges kiegészítő tartalmak is képernyőre kerülnek, Quentin Tarantino és Kim Morgan, író és filmtörténész beszélgetéséből még többet tudhatunk meg Hollywood hőskoráról és a filmkészítésről, sőt, a vadonatúj moziból is egyre több részletet láthatunk.

„A Sony Pictures segítségével kiválaszthattam azokat a filmeket a Columbia Pictures kínálatából, amelyek a legjobban megidézik azt a korszakot, amikor a Volt Egyszer egy… Hollywood játszódik. Nagyon boldoggá tesz, hogy megoszthatom ezeket a remekműveket a nézőkkel” – mondta Quentin Tarantino.

Volt egyszer egy… Hollywood mozimaraton: Quentin Tarantino kedvenc filmjei a hatvanas évekből július 26-27-28-án a VIASAT6 és július 29-augusztus 4-ig, valamint augusztus 10-14-ig a Sony Movie Channel műsorán!

A különleges válogatás az alábbi filmeket tartalmazza:

  • Bontóbrigád
  • A kaktusz virága
  • Szelíd motorosok
  • Bob és Carol és Ted és Alice
  • Divatszalon
  • Fejjel a falnak
  • Portugál kémkaland
  • A pisztoly igazsága
  • Arizona fosztogatói

A VIASAT6 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASAT6
A Sony Movie Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/SONYMOVIE

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!