TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Rajzfilmözön márciusban a WarnerMedia gyerekcsatornáin

 2021. február 26.

A Cartoon Network és a Boomerang premierekkel és a legnépszerűbb animációs sorozatokból készült összeállításokkal várja a nézőket a tavasz első hónapjában, ami csupán a kezdetét jelenti a sorozat-és évadpremierekben bővelkedő 2021-nek. A WarnerMedia gyermek & családi csatornái több száz órás új, saját gyártású és vásárolt tartalmat tartogatnak ezévben az óvodások, a 6-11 éves gyermekek és a családok számára, akik ennek köszönhetően minden eddiginél izgalmasabb és sokszínűbb év elé nézhetnek.

Rajzfilmözön márciusban a WarnerMedia gyerekcsatornáin

Újdonságokkal vegyített Gumball-hónap a Cartoon Networkön

A hazánkban lassan 30 éve sugárzó Cartoon Network a márciust legsikeresebb európai produkciójának, a rengeteg helyzetkomikummal fűszerezett Gumball csodálatos világának szenteli, amely közel sem ért véget a hatodik évaddal. A tavaly bemutatott Darwin évkönyve után idén is vadonatúj minisorozatot kap a széria; március 1-jétől mindennap 14:55-kor érkeznek Gumball krónikái, amelyben a legemlékezetesebb jelenetek felidézése mellett vadonatúj történeteket is szép számmal láthatunk. A Gumball krónikái egyik epizódjából megtudhatjuk, milyen átok sújtja Elmore városát, egy másik részben a családfő, Richard baja gyűlik meg a rendőrséggel, Anais, Gumball húga pedig felkutatja a Watterson-családfát. És ha ez nem lenne elég, a WarnerMedia februárban bejelentette, hogy Gumball hamarosan egész estés filmet kap.

A Cartoon Network európai rajzfilmgyártása nem ért véget a Gumball-lal, a sikersorozat megálmodói új rajzfilmet készítettek: már nem kell sokat várni az Elliott, a földlakó című alkotásra, amely a világpremier után nem sokkal – még idén tavasszal – Magyarországra is érkezik.

A márciusi kínálatot színesíti az Utazás a Vadócok földjén című maraton, amelyben Craig és barátai: Kelsey és JP kalandoznak a házaik melletti erdőben. A három vadóc jól ismeri már az erdőt, de mindig akadnak feltérképezésre váró területek. Március 6-ától hétvégenként 11:20-tól vág neki a trió a kertvárosi vadonnak.

Új Tom és Jerry-részek és barátsághónap a Boomerangon

Már hosszú évek óta a Boomerang adja a Warner-rajzfilmkönyvtár zászlóshajó franchise-ai, a Scooby-Doo, a Bolondos dallamok és a Tom és Jerry országos premierjeit. Idén sincs ez másképp: március 1-jétől mindennap 16:00-kor mutatkoznak be A Tom és Jerry-show 5. évadának új epizódjai. A Tom és Jerry-show áprilisban először a Cartoon Networkön is látható lesz az első évadtól kezdve, csatornapremierként. Emellett idén debütál a Warner nagyszabású produkciója, az élőszereplős-animációs Tom és Jerry-mozifilm is.

Március 20-ától hétvégénként déltől a Boomerang barátsághónapot tart, amelynek főszereplője a közkedvelt brit nevettető, Mr. Bean és legjobb barátja, Teddy mackó. Legyenek bárhol, csináljanak bármit, ők minden körülmények között remekül szórakoznak, és mindig számíthatnak egymásra!

A gyerekek és szüleik is számíthatnak a Cartoon Networkre és a Boomerangra, ha családi szórakozásra vágynak – nemcsak márciusban, hanem egész 2021-ben!

A Boomerang TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/boomerang
A Cartoon Network TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/cartoon

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!