TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Rejtélyek városkája: Abszurdgeddon

 2018. február 06.

A Rejtélyek városkájának második évada egy három részes különkiadással ér véget. Légy te is részese a végső leszámolásnak! Ne szalaszd el a Pines testvérek, barátaik és Gravity Falls lakosainak utolsó csatáját Bill Clipher ellen! Rejtélyek városkája: Abszurdgeddon befejező epizódok február 10-én, szombaton 07:30-tól a Disney Channel műsorán!

Rejtélyek városkája: Abszurdgeddon

Kezdetét veszi a végső leszámolás Gravity Falls városában. Az ikrek újra összefognak, és miután sikeresen kiszabadulnak a buborékból, visszatérnek a Rejtély kalyibába. Mindeközben Stan bácsikájuk és a város többi túlélője egy titkos ellenállás megszervezésébe kezdenek Bill Clipher ellen, hogy megmentsék a várost a pusztulástól. Dipper és Mabel a mozgalom élére állva küzd szeretett városkájuk régi, általuk ismert állapotának visszaállításáért.

De vajon mi lesz a csata kimenetele? Ha te is kíváncsi vagy a 2. évad eszméletlen lezárására, akkor nézd meg a Rejtélyek városkája: Abszurdgeddon izgalmakkal teli, befejező epizódjait február 10-én, szombaton 07:30-tól!

A Disney Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISNEY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!