TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

192 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Rekordszámú NBA-meccs a Sport TV-n

 2018. szeptember 28.

A 2018-19-es NBA-szezonban minden eddiginél több meccset, összesen több mint százat közvetít a Sport TV a világ legerősebb kosárlabda-ligájából. Az európai nézők számára legkedvezőbb időpontban kezdődő szombat-vasárnapi meccsekből is több lesz a tévében, mint korábban. LeBron James Lakerses debütálásáról sem maradunk le.

Rekordszámú NBA-meccs a Sport TV-n

Magyar idő szerint október 17-én hajnalban kezdődik az NBA 2018-19-es szezonja a Sport TV-n. Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga nyitónapján a bajnoki címvédő Golden State Warriors és az egyik bombaerős trónkövetelő, az Oklahoma City összecsapását magyar kommentárral láthatják a nézők. Ezen a találkozón kapják meg a Warriors játékosai ünnepélyes keretek között a bajnoki címért járó aranygyűrűt. Az első héten a Warriors – Thunder mellett további három találkozót tűz képernyőre a Sport TV, a Portland Trail Blazers - Los Angeles Lakers, a Los Angeles Lakers - Houston Rockets és a Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks meccs lesz látható. Ezek közül a két Lakers-meccset azért emelnénk ki, mert a magyar nézők sem maradnak majd le arról, hogyan mutatkozik be előbb idegenben, majd hazai pályán aranysárga-lilában LeBron James, a liga jelenlegi legnépszerűbb kosarasa, aki a nyáron a Cleveland Cavaliers-től a Los Angeles Lakershez igazolt. Ezzel Kobe Bryant távozása után ismét reflektorfénybe került a világ egyik legismertebb és legsikeresebb kosárlabdacsapata.

Az első heti négy közvetített mérkőzés már gyanús lehetett a hozzáértőknek, ezért örömmel jelentjük be, hogy a 2018-19-es szezonban a Sport TV minden eddiginél több, több mint 100 mérkőzést mutat meg a magyar nézőknek. A legfőbb újdonság, hogy a kiemelt NBA Saturdays és NBA Sundays meccsek száma megnő, ami azért fontos, mert a szombati és vasárnapi játéknapokon több, az európai nézők számára is kedvező időpontban lesz élő NBA-meccs a tévében.

Szombaton ez a kezdési időpont általában 23 óra, vasárnap legtöbbször 21:30.
Talán azt mondanunk sem kell, hogy a februári charlotte-i All-Star-gáláról, és a januári egyetlen Európában megvívott, londoni Washington Wizards - New York Knicks meccsről és a rájátszás izgalmairól sem maradnak majd le a nézők.

NBA-szezon: október 17-től kizárólag a Sport TV-n

A Sport1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport1
A Sport2 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!