TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

192 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Reménnyel teli kosztümös filmek özöne csütörtökön a Paramount Channelen

 2016. május 26.

Romantikus kosztümök világába, a ma már csak könyvekből ismert korokba kalauzol május 26-án egész nap a Paramount Channel. A filmcsatornán csütörtökön kora reggeltől késő estig a műfaj legjobb kalandfilmjei repítenek el olyan időkbe és élethelyzetekbe, amikor a legfőbb kapaszkodót az Istenbe, másokba vagy épp önmagukba vetett hit jelenti. Kosztümös sikerfilmek a legnevesebb színészekkel csütörtökön a Paramount Channel műsorán!

Reménnyel teli kosztümös filmek özöne csütörtökön a Paramount Channelen

Az élet sokszor tartogat olyan meglepetéseket, amelyeket elsősorban szilárd hittel és reménnyel lehet elviselni. Legyen szó előre elrendezett házasságról, a szívet mardosó kételyről, a végtelennek tűnő várakozásról vagy egy gyilkossági vádról, csak akkor nyugodhat meg a lélek, ha hiszünk benne, hogy a leghelyesebb döntést hoztuk. Ezt a témát boncolgatja május 26-án, csütörtökön a Paramount Channel, amely a kosztümös filmek napján többek között olyan sikerfilmeket mutat be, mint a Bafta-, Golden Globe- és Oscar-díjas Hideghegy, a Meryl Streep és Philip Seymour Hoffman főszereplésével készült Kétely és a Robert Redford által rendezett A cinkos.

Utóbbi az Amerikai Egyesült Államok 16. elnökének, Abraham Lincolnnak a meggyilkolását helyezi a középpontjába, amellyel összefüggésben hét férfit és egy nőt is letartóztattak. Egy özvegyasszony, Mary Surratt volt a tulajdonosa annak a panziónak, ahol a merényletet kitervelték, és akinek az ártatlanságában csak egy fiatal, tapasztalatlan ügyvéd, a James McAvoy által alakított Frederick Aiken hisz. A perben ezúttal nem is az igazság, sokkal inkább az amerikai nemzet érdeke számít.

Hasonló a helyzet az 1964-ben játszódó Kételyben is, ahol egy egyházi iskola vezetője (Meryl Streep) pedofíliával vádolja Flynn atyát (Philip Seymour Hoffman). Kimondva vagy kimondatlanul, a vád igen komoly, ám bizonyíték nincs arra, hogy az atya megkérdőjelezhető szándékkal közeledett az intézmény első fekete bőrű diákja felé. Az igazgatónő ennek ellenére valóságos keresztes hadjáratot indít a tanár ellen, és ezáltal önmagába és az Istenbe való hitét is kihívás elé állítja.

A Hideghegyben ezzel szemben sokkal inkább a remény, a szenvedély és a szerelmesek egymásba vetett hite hajtja előre és tartja életben a főszereplőket. Anthony Minghella díjnyertes alkotásában a Nicole Kidman és Jude Law által alakított Ada és Inman történetét láthatjuk, akiket az amerikai polgárháború elszakít egymástól. Míg a Hideghegyen magára maradt lánynak egyetlen társa Ruby – akinek a megformálásáért Renée Zellweger Oscar-díjat kapott – a farm megművelésében és a túlélésért folytatott harcban, addig a háborúból hazamenekülő Inman csakis magára számíthat és a hitére, hogy egyszer visszatérhet a szerelméhez.

A kosztümös filmek napján a felsoroltak mellett olyan további sikerfilmek is képernyőre kerülnek, mint az Árvák hercege Tobey Maguire-rel, Charlize Theronnal és Michael Caine-nel; a Moll Flanders Robin Wrighttal és Morgan Freemannel; A galamb szárnyai Helena Bonham Carterrel; Az órák Nicole Kidmannel, Julianne Moore-ral és Meryl Streeppel; és Az igazi texasi kopók James Van Der Beekkel, Dylan McDermott-tal és Ashton Kutcherrel.

Kosztümös filmek napja május 26-án, csütörtökön, a Paramount Channel műsorán, a Viacom csoport filmcsatornáján!

A Paramount Channel TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/PARAMOUNT

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!