TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Sebestyén Balázs: Maradok az RTL Magyarországnál!

 2015. december 02.

Az RTL Klub és műsorvezetői számos alkalommal találkoznak különböző, a sajtóban megjelenő pletykákkal. Ezek egy része annyira alaptalan, hogy érdemben nem is lehet reagálni rájuk. A Blikk című napilap mai címlapsztorijával ezúttal kivételt teszünk.

Sebestyén Balázs: Maradok az RTL Magyarországnál!

Sebestyén Balázs 12 éve az RTL Klub meghatározó arca, számos sikerműsort vezetett a piacvezető csatornán és ez nem fog változni 2016-ban sem: „A sajtóban megjelenő pletykák alaptalanok, nem környékeztek meg és nem is tárgyaltam senkivel, hogy a jövőben más televíziós társaságnál folytassam a pályafutásom. Sőt, a héten vadonatúj RTL-es műsorokról egyeztettünk. Ezekről hamarosan, a megszokott módon tájékoztatja a közvéleményt a csatorna. Tehát röviden annyit mondhatok: maradok az RTL Magyarországnál” – nyilatkozta Sebestyén Balázs az eset kapcsán.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!