TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Sikersorozatokat kínál a Prime és az Izaura TV

 2019. május 31.

Dráma, intrika, szenvedély - a nyári időszak közeledtével is gondoskodik az újdonságokról és a legnagyobb kedvencekről a TV2 Csoport. Legyen szó az Izaura TV legromantikusabb telenovelláiról, vagy akár egy egésznapos családi kikapcsolódásról a Prime minőségi kínálatából.

Sikersorozatokat kínál a Prime és az Izaura TV

Május 31-én 20 órától a Tiltott szerelem című török sikersorozat színesíti az Izaura TV kínálatát. A romantikus regényen alapuló történet a gazdag, de özvegyen maradt Adnan életébe enged betekintést, olyan sztárok főszereplésével, mint a Fatmagül és A szultána epizódjaiból is ismert Beret Saat, vagy a Kuzey Güney - Tűz és víz egyik főszereplője, Kivanç Tatlitug. Adnan az isztambuli rezidenciáján él két gyermekével és egy nőcsábász rokonával, Behlüllel. Adnan azonban megismerkedik a nála jóval fiatalabb Bihterrel, akivel villámgyorsan egybe is kelnek. A hirtelen események mindkét család életét felforgatják, pláne, hogy a bájos Bithert igaz érzések helyett sokkal inkább a bosszúvágy hajtja…

A régi klasszikusok sorában továbbá olyan egykori kedvencekkel találkozhatnak a nézők, mint a Vad angyal, a Luz Maria vagy éppen a Yago. Míg a legfrissebbek között, vasárnap esténként, 19 órától a Sebzett szív című országos premiersorozat megható családi történetben a Seherezádé sztárjaival találkozhatnak a műfaj kedvelői. Emellett a csatorna közkedvelt koreai sorozatai között is válogathatnak a nézők (A korona hercege, A királyi ház titkai).

Prime sorozatainak széles választékában június 12-én 23 órától elstartol a Grace Klinika legfrissebb évada. Shonda Rhimes és csapata immáron a 12. évadba vágta a fejszéjét, amelyben kiderül, miként folytatódik Meredith és a többiek története. Az eseményszálak kavalkádjában többek között felbukkannak majd új rezidensek is, Meredith visszaköltözik régi otthonába, Arizona új lakótársat keres, míg Bailey harcba száll egy vezetői pozícióért. A közönségkedvenc kórházi drámasorozat mellett továbbra is olyan tartalmak nyújtanak garantált kikapcsolódást a Prime nézőinek, mint a bűnügyi műfaj legjobbjai: NCIS, NCIS: LA, Hawaii Five-0, Dr. Csont, Shark – törvényszéki ragadozó, a családi sorozatok: Charly, majom a családban, Robbie, a fóka, vagy éppen olyan örök klasszikusok, mint A Klinika, A hegyi doktor újra rendel és a Don Matteo.

A Prime TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/PRIME
Az Izaura TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/IZAURATV

 

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!