TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

192 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Sorozatmaratonok a Sony csatornáin

 2019. január 10.

Új év, új sorozatok! Eddig nem látott évadokkal érkezik a Blöff, az NCIS: New Orleans, az Amerikai mesterszakács és a Szeplőtelen Jane, de újra átélhetjük Molnár Luca randikalandjait is, hiszen ismétlésre kerül a VIASAT3 nagy sikerű napi sorozatának, a 200 első randinak a teljes első évada. Mindezt blokkokba rendezve kapjuk, így minden hétfőn és csütörtökön garantáltan egész estés szórakozásban lehet részünk a Sony csatornákon.

Sorozatmaratonok a Sony csatornáin

Hétfő

Január 21-én 18:00-kor visszatér a képernyőre a 200 első randi, a VIASAT3 saját gyártású sorozata, amelynek első évadát a Sony Max-on izgulhatjuk újra végig. Molnár Luca története igen erősen kezdett, és stabil rajongói közönséggel rendelkezik a képernyőn és a weben is. A hölgyek mellett a férfiak körében is közkedvelt lett, hiszen épp csak annyira csajos, amennyire nagyon muszáj, emellett pedig páratlan szereposztással, váratlan fordulatokkal és fergeteges humorral operál. A nagy sikernek köszönhetően a második évad is készül, előtte azonban érdemes felelevenítenünk az eddig történteket!

A Szeplőtelen Jane-nek (Jane the Virgin) már az alaptörténete sem egyszerű, hiszen főhőse, a katolikus Jane, szűzlányként esik teherbe, ebben az évadban pedig a szerelmi és bűnügyi szálak mellett váratlan haláleseteket és feltámadásokat is láthatunk. A sorozat rajongói imádják, hogy ez a rendkívül friss és szórakoztató sorozat a dél-amerikai telenovellák összes ismertetőjegyét felvonultatja, és nem fél azokat kendőzetlenül és önkritikusan kiparodizálni. Aki azt hitte, hogy a fergeteges harmadik évad után nincs újabb muníció, az meg fog lepődni a negyedik, utolsó előtti évadon, ahol még inkább felgyorsulnak az események. Legyen elég annyi, hogy felbukkan benne Jane első szerelme, Adam, akit nem fogadnak kitörő örömmel Jane barátai. Az új évad 19:00-kor startol a Sony Maxon, rögtön a 200 első randi után.

A gasztronómia szerelmesei is örülhetnek, hiszen január 21-től az Amerikai mesterszakács (Masterchef USA) nyolcadik évadával folytatódik az újdonságok sora hétköznap esténként 20:00-kor a VIASAT3-on. A versenyzők ámulatba ejtő ételkölteményekkel próbálják elkápráztatni a zsűrit, hiszen csak a legjobb viheti haza a fődíjat, és adhatja ki saját szakácskönyvét. A műsort Gordon Ramsay, a temperamentumáról híres séf vezeti, így az ételek mellett sokszor bizony a kritikák is csípősek.

Csütörtök

Csütörtökönként az akcióé a főszerep! Január 24-én, 21:00-kor indul az AXN-en az NCIS: New Orleans ötödik évada, amelyben a folyamatos pörgés mellett olyan fordulatok várnak minket, amikre álmunkban sem gondoltunk volna. A sorozat főhőse, Pride, túlélte ugyan az előző évad végi támadást, de továbbra is az életéért küld az intenzíven. A csapata minden erejével azon fáradozik, hogy elkapja az orgyilkost, mindeközben pedig bombatámadással fenyegetik New Orleans városát.

Az NCIS után a Blöff (Snatch) második évada koronázza meg a napot a VIASAT6-on 22:55-től.
A sorozat a nagy sikerű Guy Ritchie film nyomán készült, és – elődjéhez hasonlóan – remekül ötvözi az akciót és a humort a piti bűnözők világában. A főszerepre nem kisebb színészt, mint Rupert Grintet, a Harry Potter sztárját sikerült megnyerni, akinek ez az izgalmas új karakter jelentett kitörést a varázsló-szériából és a Ron Weasley-szerepből.
Ott vesszük fel az események fonalát, hogy „hőseink” kikeveredtek London alvilágából. A zsákmányt, amit fáradtságos munkával kaparintottak meg, elveszítik, így a spanyol Costa del Solon sem ülhetnek karba tett kézzel: szinte azonnal belekeverednek a helyi maffia keszekusza hálójába.

Az AXN TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/axn
A Sony MAX TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/SONYMAX
A VIASAT3 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASAT3
A VIASAT6 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASAT6

 

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!