TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Sorozatmaratonokkal készül az ünnepekre a FOX

 2015. december 02.

Decemberben is folytatódnak a csatorna népszerű sorozatai, az ünnepek alatt pedig egész napos sorozatmaratonok és mozifilmek várják a nézőket.

Sorozatmaratonokkal készül az ünnepekre a FOX

Az Álmosvölgy legendája, a Da Vinci démonai, az Empire és a The Strain – A kór az adventi időszakban is a legújabb epizódokkal folytatódik hétköznap esténként a FOX műsorán. A legnépszerűbb sorozatok aktuális évadainak maratonjai pedig segítenek felzárkózni azoknak, akik esetleg lemaradtak a legutóbbi részekről.

Az ünnepek alatt, dec. 24-26. között napközben a Szellemekkel suttogó, a Bűbájos boszorkák és a Médium sorozatok maratonjaival készül a csatorna, esténként pedig filmeket láthatunk világsztárok főszereplésével. December 24-én a Rómeó és Júlia (Leonardo DiCaprio, Claire Danes), dec. 25-én A Simpson család – A film, dec. 26-án pedig a Hart háborúja (Bruce Willis, Colin Farrell) várja a nézőket.

A 2015-ös évet dec. 31-én délután A Simpson család epizódjaival búcsúztatja a FOX. Az évtizedek óta népszerű animációs sorozat maratonja után pedig Jim Carrey csal mosolyt az arcokra az Én, én és az Irén című filmben. Szilveszter estéjén a zene is főszerepbe kerül: 22.35-től a csatorna az amerikai fiatalok kedvenc hiphop sorozatát, az Empire második évadát tűzi műsorra.

Az újév első napját egy igazán ütős filmmaratonnal indítja a FOX, január 1-én ugyanis a teljes Rocky-sorozatvetítésre kerül. A Sylvester Stallone főszereplésével készült legendás filmeket reggel 8.30-tól láthatják a nézők.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/fox

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!