TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Spinoff sorozat készül a Medvetesókból

 2022. február 25.

Nem akármilyen spin-off-sorozatot kap a Cartoon Network sikersorozata, a Medvetesók. A Macitesók a három közkedvelt medvebocs, Grizz, Panda és Jeges kalandjait követi, akik egy varázsdobozban járják a világot, hogy új otthonra leljenek. Útjuk során új barátokra tesznek szert, fontos leckéket kapnak, és rájönnek, hogy mindaddig otthon érezhetik magukat, amíg ott vannak egymásnak.

Spinoff sorozat készül a Medvetesókból

A Cartoon Network Studios-ban készülő Macitesók vezető producere az eredeti sorozat rendezője, Manny Hernandez, aki saját koncepciója szerint visz új életet a franchise-ba.

„Manny rajongása az anime és a zene iránt új színt hoz a közönségkedvenc franchise-ba” – mondta Tom Ascheim, a Warner Bros. gyermekeknek, fiatal felnőtteknek szóló tartalmakért felelős igazgatója. Hozzátette:

„A lenyűgöző tájak és az inspiráló zene felejthetetlen utazássá teszik az új sorozatot a Medvetesók minden rajongója és mások számára.”

A gyerekek április 18-tól léphetnek be a Macitesók varázslatos világába a Cartoon Networkön, és szállhatnak tengerre kalózokkal, üthetnek szét pinyátákat a fiesztán, vagy utazhatnak vissza a középkorba, hogy királyként éljenek.

Műsorinfó: Cartoon Network

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!