TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Sportos szombat a Da Vinci TV-vel

 2021. július 23.

Július 24-én szombaton ismét hasznos és szórakoztató tematikus blokkal jelentkezik a Da Vinci TV-csatorna. A Da Vinci Sportnap keretében egészen estig a sportok világával kapcsolatos műsorokból lehet izgalmas ismereteket szerezni. Egyes sportágak története, a sportok jövője, de még a sport környezetvédelemben betöltött szerepe is terítéken lesz.

Sportos szombat a Da Vinci TV-vel

Vigyázz, kész rajt! Július 24-én szombaton a legjobb atlétáknak szurkolunk és a sportok izgalmas világát mutatjuk be! Ha valaki szeretné, hogy a gyermeke kedvet kapjon valamelyik sportághoz, érdemes együtt nézni a Da Vinci TV tematikus műsorblokkját!

A sportolás az önismeret magasiskolája. Megtanít méltósággal nyerni és emelt fővel veszíteni, őszinte alázatra nevel már kisgyermekkortól. Nagyon sokat ad a gyermekek személyiségfejlődéséhez. A különböző csapatjátékokban megtapasztalhatják, milyen fontos az alkalmazkodóképesség – mások elfogadása és a magunk helyének megtalálása az adott közösségben – amely az együttműködés alapfeltétele. Az egyéni sportoknak köszönhetően pedig sokat fejlődik a gyerekek a kitartása, a megküzdési képessége, az akaratereje. A sport az érzelmeinkre is jótékony hatást gyakorol, boldoggá tesz. Képes olyan állapotba hozni az embert, amely semmivel sem összehasonlítható érzést szül.

A Da Vinci Sport Napon rengeteg szemszögből vizsgálja a sportok világát. A közös családi kikapcsolódás pedig nagyszerű lehetőség arra, hogy a gyermekek rákapjanak valamelyik kedvencre.

A Történelem másképp a különböző korokban népszerű sportokat, míg a Csak nem egy találmány a versenyek jövőjét mutatja be. A Te tudtad? a sportban rejlő tudományról, a Fedezzük fel a csodálatos bolygót kapcsolódó epizódja pedig a sportok környezetvédelemben betöltött szerepéről szól.

17:00 Ha felnövök - Sportstatisztikus
17:20 Csak nem egy találmány? – Futball Robot
17:45 Csak nem egy találmány? – Futball láz
18:10 Csak nem egy találmány? – 3d nyalánkságok
18:35 Történelem másképp – Orbitális Olimpia
19:05 Történelem másképp - Furcsa sportok és római császárok
19:35 Történelem másképp – Sport különkiadás
20:05 Fedezzük fel a csodálatos bolygót – A sport és környezetünk
20:30 Te tudtad? – Sporthatás

A Da Vinci TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DAVINCILEARNING

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!