TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Steiner Kristóf lesz az MTV új sztár dj-je

 2018. július 05.

A Viacom is kiáll az egyenlőség és az elfogadás mellett. A július 7-i Budapest Pride Felvonuláson az MTV is ott lesz, méghozzá saját teherautóval, amelynek platójáról Steiner Kristóf biztosítja a zenét és a feledhetetlen hangulatot, aki egyben az idei budapesti felvonulás hivatalos házigazdája is. A képernyők előtt ülőket pedig a zenecsatorna mellett a Comedy Central és a Paramount Channel is tematikus műsorral várja most szombaton.

Steiner Kristóf lesz az MTV új sztár dj-je

Az Izraelben élő műsorvezető-blogger, Steiner Kristóf veszi át az irányítást az MTV lejátszási listája felett – legalábbis a csatorna Budapest Pride Felvonuláson indított teherautóján. A lemezlovassá avanzsált influencer az augusztusi esküvője playlistjét osztja meg a felvonulás résztvevőivel. „Miután négy órába sűrítettük a kedvenc zenéink legjavát Britney-től az ABBA-n át egészen Blondie-ig, megérkezett az MTV felkérése. Ekkor úgy döntöttünk: ezt a személyes esküvői playlistet pörgetjük majd a Budapest Pride-on. Egyrészt, mert őszintén szólva elég "gay"-re sikerült – a szó legjobb értelmében –, másrészt mert így azokkal is együtt tombolhatunk majd, akik nem lehetnek velünk tel avivi esküvőnkön” – mondta Kristóf.

Az MTV exkluzív dj-je azt is elárulta, rekordszámú látogatóra számít az idei felvonuláson, mert bízik abban, hogy egyre többen lesznek azok, akik személyes kötődés nélkül is kiállnak az egyenlőség elve mellett. „Egy évtizeddel ezelőtt hagytam magam mögött Budapestet, és a tolerancia hiánya akkoriban közrejátszott a döntésemben. Ám mára egész más a helyzet: egy generációváltás történt. Korábban elképzelhetetlen lett volna, hogy Kristóf Konyhájával Pride vacsorát tartok egy belvárosi étteremben, vagy, hogy az MTV kamionján zenélhetek, ahogyan az is, hogy a város legnagyobb kulturális-szórakoztató központja nyíltan és büszkén vállalhatja, hogy LMBT eseménynek ad helyet. Szerencsére sokan látják úgy, hogy egy hajóban evezünk, és, ha az léket kap, mind elsüllyedünk, nem csak azok, akiket személyesen érint az ügy.”

A budapesti felvonulás napján, július 7-én a Viacom-csatornák közül az MTV, a Comedy Central, a Paramount Channel és az RTL Spike logói is Pride-os hangulatúra váltanak. Az MTV július 6-án tematikus TOP10-es összeállításokkal készül, július 7-én pedig a Comedy Central olyan műsorokkal emlékezik meg a meleg büszkeség napjáról, mint a fodrászüzletben játszódó Séróból szitkom, aminek teljes első évadát láthatják a csatorna nézői, vagy a Ben Affleck főszereplésével készült Képtelen Képregény. Éjszakától hajnalig pedig a Family Guy és a South Park pride témájú válogatása szórakoztatja a nagyérdeműt. A Paramount Channel igazi klasszikust tűz műsorára: a Robin Williams és Gene Hackman alakításával sikert arató Madárfészek a transzvesztita mulató-tulajdonos és konzervatív nászurának kalandos találkozásából fakadó fergeteges félreértések és sziporkázó, csípős párbeszédek tárháza.

Az MTV Hungary TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/MTVHUNGARY
A Comedy Central TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/COMEDY
A Paramount Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/PARAMOUNT

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!