TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Széll Tamás a TV Paprikán főz

 2016. július 22.

A TV Paprika különleges, saját gyártású műsorral készül a gasztrorajongók számára, „Bocuse d’Or: Aranyséf” címmel. A főszereplő Széll Tamás séf lesz, Bocuse d’Or-győztes csapatával. A műsor házigazdája Jókuti András. A négyrészes gasztrosorozat július 23-án mutatkozik be a TV Paprikán.

Széll Tamás a TV Paprikán főz

Sorozatunkban megismertetjük a TV Paprika nézőit a világ egyik legrangosabbnak, de mindenképp a legizgalmasabbnak tartott szakácsversenyével, a Bocuse d’Or-ral.

Mindezt tesszük úgy, hogy végigkísérjük Széll Tamás séfet a magyarországi válogatóversenytől, a hónapokig tartó, a nagy megmérettetésre való felkészülésen át egészen az európai előselejtezőig, amelynek végén kiderült, hogy sikerült ismét magyar versenyzőnek eljutnia Lyonig. Mindeközben a magyar gasztronómia legfontosabb és legismertebb figurái beszélnek a versenyzőről, a versenyről.

Az európai döntőig úgy juthat el valaki magyar színekben, ha 2016. február 18-án a hazai döntőt megnyeri. Itt kezdődik a TV Paprika filmje is.

A négyrészes műsor első két része a felkészülés, valamint az európai döntő minden izgalmát, kulisszatitkát bemutatja. A következő részek pedig már a TV Paprika stúdiójába terelik a csúcsgasztronómia iránt érdeklődőket. A stúdióba ugyanis ellátogat Széll Tamás és csapata, hogy bemutassák, hogyan lehet otthon is elkészíteni két remek fogást a nyertes menüsor hozzávalóiból. Szarvasgulyás készül és kecsegepaprikás túrós csuszával, úgy, hogy közben Tamás magyaráz, elhozza és bemutatja saját „házi”, Japánból származó különleges füstölőjét, és igyekszik az elkészítés minden mozzanatát egyszerűen, közérthetően bemutatni.

Széll Tamás a TV Paprika stábjának beszélt pályája kezdeteiről, miért a gasztronómia felé vette az irányt, de azt is elárulta, még mindig érzi gyermekkora ízeit a szájában – legyen szó a szilvás gombócról vagy a burgonyalevesről, mert ezek azok a momentumok, amelyek végül meghatározták későbbi pályáját.

A négyrészes „Bocuse d’Or – Aranyséf” első két részét július 23-án és 24-én, a harmadik és negyedik epizódját augusztus 10-én és 11-én vetíti a TV Paprika.

A TV Paprika TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/TVPAPRIKA

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!