TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Szilveszteri sziporkázás és karácsonyi filmdömping a Paramount csatornáin

 2023. december 22.

Közelednek az év utolsó napjai, ez pedig egy rendhagyó ünnepi műsort jelent a Paramount csatornák nézői számára. A Comedy Central humoradója a több éves hagyományt folytatva a legjobb hazai nevettetőkkel várja a nézőket szilveszterkor és 2024 első napján. A Paramount Network pedig egész decemberben karácsonyi filmekkel és újévi vígjátékmaratonnal készül, valamint egy rendhagyó horrorcsokrot is válogatott a rémülni vágyók kedvére.

Szilveszteri sziporkázás és karácsonyi filmdömping a Paramount csatornáin

Ünnepi idill egy kis karácsonyi rettegéssel fűszerezve

A Paramount Networkkel idejében megkezdődik az ünnepi hangolódás: egészen december 22-ig minden nap legalább egy karácsonyi filmet tűz a műsorára a csatorna. Ezek közül több is szerepel a decemberi Paramount Filmklub programjában, amelynek keretében a filmekkel kapcsolatban feltett kérdések helyes megválaszolásával értékes nyeremények üthetik a helyesen válaszolók markát, ezzel is fokozva az ünnepi várakozást.

A csatorna azokra is gondol, akik kevésbé rajonganak a téli ünnepekért: december 24. és 26. között éjszakánként vérfagyasztó horrorokra vált a Paramount Network. Este 10 óra után indul a rettegés egészen kora hajnalig olyan filmek társaságában, mint a Túlélni a holtakat, a Holtak naplója, a Kabinláz-filmek és a Halálos árnyak. Mindeközben a korábbi órákban megannyi karácsonyi, valamint családi és kalandfilm közül is választhatnak a tévénézők, beleértve olyan népszerű kedvenceket, mint a Végtelen történet, a Tini Nindzsa Teknőcök, az Elvitte a víz és a Családi karácsony.

Nevetni bolondulásig

Szenteste után is lesz miért figyelni a Paramount Network műsorát, hiszen az óév búcsúztatásakor és az újév üdvözlésekor a nevetésé lesz a főszerep. December 31-én kora reggeltől hajnalig megszakítás nélküli szórakozás vár minden tévénézőt a csatorna vígjátékmaratonának köszönhetően. A jeles napon többek közt Robert De Niro, Dustin Hoffman, Barbra Streisand, Ben Stiller (Apádra ütök; Utódomra ütök), Eddie Murphy (Amerikába jöttem), James Franco, Seth Rogen (Az interjú; Ananász expressz), Jim Carrey (Ace Ventura-filmek), Demi Moore és Ed Helms (Hivatali eltávozás) emelik a szilveszter fényét.

Szilveszter a nevettetés nagymestereivel

A Comedy Central nézők kedvenc sorozatai az év utolsó hónapjában sem maradhatnak el. A csatorna húzónevei ezúttal is terítéken lesznek, ám az utolsó héten itt is berobban az ünnepi hangulat. December 23-án a humoradó ikonikus szériáinak – mint a Mike és Molly, a Modern család, a Kísértetek, a Furcsa pár, az Agymenők, a Family Guy és a South Park – karácsonyi epizódjait követhetik a nézők egészen aznap éjfélig.

A legnagyobb nevetéskoncentrátum azonban szilveszter este érkezik. December 31-én 19 órától másnap estig a hazai stand-up nagyágyúi foglalják el a színpadot és a tévéképernyőket. A műsort Ráskó Eszter (NagyÁrpi 1-2. rész) nyitja, akit Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis közös előadása (Békével jöttünk) követ. Tőlük Hadházi László (Légy férfi!) veszi át a stafétát, majd Bődöcs Tibor (Kolera a Vackor csoportban), Litkai Gergely (Számok) és Mogács Dániel (Emberfej) foglalja el a színpadot. Utánuk a Szomszédnéni Produkciós Iroda (Az alkoholizmus 50 árnyalata) következik, majd a Fiatal Félőrültek Estje zárja az szilveszteri műsort.

Műsorinfó: Comedy Central

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!