TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Színház az egész világ, és Nyílt lapokkal játszanak benne az Örkény színészei

 2024. március 01.

Új évaddal tér vissza a Spektrum Home-ra a Nyílt lapokkal, a WMN, az Örkény Színház és az AMC közös produkciója.

Színház az egész világ, és Nyílt lapokkal játszanak benne az Örkény színészei

Az első évad népszerűsége jól mutatja, hogy a digitális tartalmak térnyerése ellenére a színház világa még mindig különleges helyet foglal el az emberek szívében. A Nyílt lapokkal második évada újabb 10 résszel és 4-4 beszélgetőtárssal jelentkezik. A rendhagyó kártyapartikon a résztvevők kérdésekkel teli kártyapaklikkal találják szemben magukat, melyeken a nézők és a szerkesztőség kérdéseit gyűjtötték össze. A négy résztvevő három Örkényes és egy más társulat színészéből tevődik össze. A játékosok egymás után húznak lapot, felolvassák a kérdést, amivel akkor találkoznak először, és amelyet aztán meg is kell válaszoljanak. A kérdés elősorban mindig annak szól, aki húzta, de ha az asztaltársaság többi tagja is megoszthatja gondolatait a témáról.

A beszélgetések során felmerülnek könnyedebb és nehezebben megválaszolható, a színházi életre vonatkozó kérdések, mint például az, hogy kinek mi volt a legmeghökkentőbb élménye, vagy mi teszi a jó színházigazgatót. A műsor során a témakörök azonban elhagyják a színház világát, és előkerülnek mély, személyes kérdések is, amelyeket előfordulhat, hogy még magának is nehezen tesz fel az ember.

Az első epizód beszélgetőtársai: Mácsai Pál, Józsa Bettina, Patkós Márton és Jordán Tamás. A későbbi adásokban többek között olyan, a kortárs magyar színházi élet meghatározó alakjai, az Örkény társulatába tartozó színészek is beszélgetni fognak, mint Pogány Judit, Znamenák István, Tenki Réka vagy Für Anikó, de Nádasdy Ádámmal is találkozhatnak a nézők.

Premier: 2024. március 03. 22:35

Műsorinfó: Spektrum Home

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!