TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Sznúker világbajnokság az Eurosporton

 2018. április 21.

Összesen 31 mérkőzés és 150 óra izgalom vár idén a 32 versenyzőre, a világ legjelentősebb sznúker versenyén.

Sznúker világbajnokság az Eurosporton

Az első mérkőzés április 21-én lesz, amelyet az Eurosport, az Eurosport.com és az Eurosport Player élőben közvetít Európa-szerte a sheffieldi The Cruicible Theatre-ből. A május 7-én véget érő világbajnokságot számos kiegészítő tartalommal közvetíti a csatorna: visszajátszások, a legjelentősebb események kiemelése, valamint elemzések is elérhetők lesznek a különböző Eurosport platformoknak köszönhetően.

A legjobb szakértők

Az idei szakértői csapatot olyan csillagok alkotják majd, mint a sznúker-legenda Jimmy White, a világbajnokság középdöntőse Neal Foulds és a nagy tiszteletnek örvendő sport kommentátor Collin Murray. A szakértői elemzéseknek köszönhetően a nézők a képernyő előtt ülve első kézből értesülhetnek a világbajnokság legizgalmasabb eseményeiről. Matt Smith mindeközben interjúkat készít a versenyzőkkel a kulisszák mögött és a rajongók Dave Hendon, Joe Johnson és Mike Hallett szakértelmével is megismerkedhetnek.

Extra tartalmak

Az élő közvetítésen túl az Eurosport napi szintű extra tartalmakkal kedveskedik a nézőknek: visszanézhetők lesznek a mérkőzések, a legjobb lökések, sőt a rajongók a különböző közösségi média felületeken interjúkat is olvashatnak a játékosokkal. Mindez azt a célt szolgálja, hogy a sportrajongók közelebb kerülhessenek a hőseikhez, megismerhessék a világbajnokság arcait, játékosait.

Számos innovatív megoldás is kíséri majd a meccseket, a Viz Libero és az érintőképernyős technológiának köszönhetően követhetjük nyomon, ahogy Chris Henry, profi sznúker guru edzi Shaun Murphy-t, Ding Junhui-t, Stephen Hendry-t és Mark Selby-t, exkluzív bepillantást nyújtva a nézőknek.

Ronnie Sullivan, ötszörös világbajnok, jelenleg a világ második legjobb sznúker játékosa, az Eurosport nagykövete így nyilatkozott a közelgő játékok kapcsán: „Személy szerint alig várom az idei világbajnokságot. Nagyon izgalmas játékok elé nézünk. Remélem, hogy a versenyzők a legjobb formájukat fogják hozni. A Crucible mindig nagy drámákat és nagy meccseket ígér. Nagyon jó kapcsolatom van az Eurosporttal, így ezekre a versenyekre mindig korán kimegyek, hogy közvetlenül a kommentátori box mellé tudjak állni és elmondani a szakmai véleményem a nézőknek.”

A 2017-es Sznúker Világbajnokság volt a második legnagyobb nézettségű esemény – közel 976 000 nézővel - az elmúlt időszakban, ami 2016-hoz képest tíz százalékos növekedést jelent a csatorna számára.

A 2018-as világbajnokságot megelőző szezont megelőző kampányvideó is azt sugallja, hogy itt bizony kemény mérkőzések várhatóak világszinten.

A 2018 Sznúker VB naptára:

Április 21., szombat: A Bajnokság 1. napja
Április 27., péntek: Második forduló
Május 1., kedd: Negyeddöntő
Május 3., csütörtök: Elődöntők
Május 6., hétfő: 2018 VB döntője

Az Eurosport 1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/eurosport

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!