TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Szoboszlai Dominik csapatával indul az új szezon

 2023. szeptember 15.

Az RTL idén is pályára lép – szeptember 21-től az RTL HÁROM csatornán és az RTL+ előfizetői számára újra beköszönt a fociláz! Ráadásul egy Liverpool FC összecsapással indul a meccsdömping az RTL-en!

Szoboszlai Dominik csapatával indul az új szezonJönnek az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga legújabb szezonjának futballmérkőzései.

Fordulónként, csütörtöki napokon, két mérkőzést közvetítünk élőben, az RTL HÁROM csatornán, aki azonban nem éri be ennyivel, az RTL+ előfizetőjeként fordulónként további 8 meccset nézhet online streamelve, szintén élőben.

Összesen tehát 10 meccsel, a legtöbb mérkőzés esetében magyar kommentárral és szakértőkkel, összefoglalókkal és kéthetente jelentkező magazinműsorral várja az RTL HÁROM és az RTL+ is a foci szerelmeseit.

A szezon kezdetén (szeptember 21. 18:45) rögtön a magyar csapatkapitány klubja mérkőzik meg a Lask együttesével. A Liverpool FC meccseit az RTL HÁROM mellett az RTL+ előfizetői számára párhuzamosan, élőben sugározzuk.

Műsorinfó: RTL Három

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!