TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Szombaton startol a VIASAT6-on a Balhés csajok és a Totalcar legújabb évada

 2020. október 15.

Friss epizódokkal tér vissza október 17-én 10 órakor a VIASAT6 közkedvelt autós magazinja, a Totalcar. A hatodik évad több meglepetést is tartogat a nézők számára, többek között egy igazi gyűjtői darab, egy Porsche 912-es elektromos autóvá alakításának is részesei lehetünk Bazsó Gábor és Winkler Róbert műsorában. Rögtön utána, 13 órakor érkezik a nézőkhöz a vadonatúj szórakoztató reality, a Balhés csajok, amely 3 gyönyörű, de bajkeverő színésznővel – Bajor Lilivel, Kővári Lottival és Togay-Stoics Alexandrával –, valamint a műsorvezetőként megjelenő Szabó Simonnal ígér nevetéssel teli pillanatokat.

Szombaton startol a VIASAT6-on a Balhés csajok és a Totalcar legújabb évada

Október 17-én, szombaton 10 órakor érkezik hatodik évadával hazánk egyik legkedveltebb autós magazinja, a Totalcar. A hasznos technikai tippekkel és megoldásokkal szolgáló saját gyártású műsor házigazdái továbbra is Bazsó Gábor és Winkler Róbert lesznek, akik több újdonsággal is készülnek a különleges járművek kedvelőinek. A hagyományos teszteléseken kívül most bepillantást nyerhetünk az elektromos autók világába és számos érdekességet tudhatunk meg a környezetbarát autókról. Ezenkívül egy igazi luxusmodell, egy klasszikus Porsche 912-es rendhagyó átalakítására is sor kerül az új részek folyamán.

Szintén október 17-én, szombaton 13 órakor debütál a VIASAT6 – hazánkban még be nem mutatott – új formátuma, a Balhés csajok első évada is, amelyben a nyugalmáról híres Bajor Lili, a kozmopolita Kővári Lotti, valamint a mindig vidám Togay-Stoics Alexandra nevettetik meg a hétvégi kikapcsolódásra vágyó nézőket. A vadonatúj szórakoztató realityben a gyönyörű színésznők lesben állva várják, hogy csínyt követhessenek el a férfiakon, és különböző helyszíneken hozzák kínos helyzetbe őket. A megtréfált férfiak pedig csak akkor jönnek rá, mi is folyik a háttérben, amikor a színésznők beismerik, az egész csak átverés volt. A valóságshow műsorvezetője, Szabó Simon pedig a lányokkal együtt szórakozik a mit sem sejtő áldozatokon.

Totalcar 6. évad országos premier: október 17-től szombatonként 10:00-kor a VIASAT6 műsorán!
Balhés csajok 1. évad országos premier: október 17-től szombatonként 13:00-kor dupla epizódokkal a VIASAT6 műsorán!

A VIASAT6 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASAT6

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!