TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

192 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Szupersorozatokkal indítja az évet a FOX

 2016. december 21.

A 2017-es évben is kedvez a sorozatrajongóknak a FOX: további évadokkal folytatódnak a legnépszerűbb szériák, és új sikersorozatok is érkeznek a csatornára.

Szupersorozatokkal indítja az évet a FOX

A horrorrajongókat már az év elején várja egy különösen sötét és hátborzongató sorozat, Az ördögűző (The Exorcist). A sorozatban két teljesen eltérő személyiségű pap dolgozik egy rémisztő démoni megszállottsággal küzdő gyermek esetén. Tomas Ortega atya (Alfonso Herrera) Chicago kertvárosában vezet egy kicsiny plébániát. Csendes élete örökre megváltozik, amikor Angela (az Oscar- és Golden Globe-díjas Geena Davis) megkeresi azzal, hogy egy démon jelenlétét érzékeli a házában. A fiatal, naív Tomas atyához a nyers, könyörtelen és fáradhatatlan Marcus Keane atya (Ben Daniels) is csatlakozik, és ők ketten válnak a család utolsó reményévé a gonosz erő ellen vívott küzdelemben. Az ördögűző január 3-tól keddenként 22 órakor látható a FOX műsorán.

Az év elején további két premier lesz még a csatornán, melyek elsősorban a könnyedebb műfajok kedvelőinek jelentenek kikapcsolódást. A nagysikerű Empire sorozat harmadik évadával folytatódik, melyben a főszereplők, a Golden Globe-díjas Taraji P. Henson és az Oscar-jelölt Terrence Howard mellett többek között Mariah Carey is feltűnik. Az Empire 3. évada január 13-tól péntekenként 21 órakor fut majd a FOX-on.

Ezt követi egyből egy másik nagyszerű sorozat: hazánkban is elindul az Atlanta, amelyet a legjobb filmsorozat (vígjáték) kategóriában Golden Globe-díjra is jelöltek. A sorozatban két unokatestvér próbál érvényesülni Atlanta zenei világában. A történet középpontjában a magának való Earnest Marks (Donald Glover) áll, aki mikor hazatér szülővárosába, rájön, hogy időközben unokatestvére, Alfred Miles (Brian Tyree Henry) lett a város legmenőbb rapcsillaga. Earn szerint Alfred népszerűsége mindkettőjük életét megváltoztathatja, ha sikerül unokatestvére forrófejűségét csillapítania, illetve, ha hozzászokik drogfüggő, és talán kissé pszichotikus társához, Dariushoz (Keith Stanfield). Az Atlanta című sorozatot január 13-tól péntekenként 22 órakor vetíti a FOX.

A sorozatdömping februárban is folytatódik: február 9-én 21 órakor világpremierrel kerül bemutatásra a FOX-on a Marvel Televisionnel együttműködésben készült Légió (Legion) sorozat, amely az X-Men univerzumba kalauzolja a nézőket. A Légió egy zavarodott fiatal története, aki talán több egyszerű átlagembernél. A sorozat középpontjában David Haller (Dan Stevens) áll, aki tinédzserkora óta küzd mentális betegségekkel. Skizofrénként diagnosztizálták és éveket töltött elmegyógyintézetekben, de egy másik beteggel való különös találkozása után szembe kell néznie azzal az eshetőséggel, hogy a fejében hallott hangok és látomásai nagyon is valóságosak.

Februárban folytatódik a FOX-on a kultikus zombisorozat, a The Walking Dead hetedik évada is. A legújabb epizódok továbbra is hétfőnként lesznek láthatóak, már az amerikai vetítés után pár órával. Akik lemaradtak az évad eddigi izgalmairól, febr. 11-én és 12-én késő este négyrészes maratonokkal zárkózhatnak fel a korábbi részekkel, majd február 13-án, hétfőn 22 órakor világpremierrel jön a második félévad!

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/FOX

 

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!