TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Táncos srácok házakat újítanak fel a HGTV új műsorában

 2023. november 10.

Éjszakánként sztriptíztáncosok, nappal pedig szakképzett mesteremberek. Ben Cleary, Dan Paterson, Liam Black és Malik Willis-Martin a neves belsőépítész Kelly Stone segítségével azon dolgoznak, hogy ügyfeleik egyhangú otthonát csillogó sivatagi oázisokká varázsolják.

Táncos srácok házakat újítanak fel a HGTV új műsorában

A 6 részes első évadban a legváltozatosabb felújításokat láthatjuk. Van itt kaszinó által inspirált, túlzásba vitt stílus, absztrakt alkotásokkal teli lakás vagy épp amerikai bárok hangulatát megidéző ház.

"Ben, Malik, Liam és én rengeteg tapasztalatot szereztünk az építőiparban abból az időből, mielőtt csatlakoztunk az ausztrál Thunder from Down Under szereplőihez" - mondta Dan. "Azért vagyunk itt az Egyesült Államokban, hogy fellépjünk, de szeretnénk kipróbálni magunkat egy vállalkozás felépítésében is, és a lehető legjobb felújításokat nyújtani az ügyfeleinknek."

A tánctudásuk mellett mindegyik srácnak megvan a saját specialitása a csapatban: Dan a projektmenedzser, Ben ügyes asztalos, Liam tehetséges festő, Malik pedig rombolás és "mindent is megoldok" szakértője. A sorozat premierjében.

A hazai premier promója kapcsán a Hot Men Dance csapata egy nagyszabású flashmobbal lepte meg a hazai nézőket, járókelőket, amikor egy budapesti építkezésen kezdtek bele látványos és szexi táncukba. A "fellépésükről" videó is készült, amit már több mint 200 ezren láttak a YouTube-on. Emellett pedig az október végén megrendezésre került Big Picture eseményen is komoly meglepetést okozott a TV szakma képviselőinek a Warner Bros Discovery prezentáció végén előadott élő showtáncuk.

A Flip the strip sorozat minden szerdán új epizódokkal jelentkezik a HGTV csatornán.

Műsorinfó: HGTV

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!