TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Tehetségkutatóval térnek vissza a humor nagyágyúi az RTLII-re

 2022. március 23.

A legnagyobb közép-európai standup versennyel tér vissza tavasszal a Showder Klub.

Tehetségkutatóval térnek vissza a humor nagyágyúi az RTLII-re

A producerek közel 6000 jelentkezőből választották ki azt a 16 szerencsés jelentkezőt, akik a képernyőn két adásban mérik össze tudásukat a fődíjért: az RTL Klub televíziós szerződéséért, a Showder Klub következő évadaiban.

A tehetségkutató zsűrijében Ráskó Eszter, Dombóvári István és Mogács Dániel foglal helyet, míg a backstage-ből Felméri Péter és Szabó Balázs közvetíti a kulisszák mögötti eseményeket. A házigazda: Csenki Attila.

A "Félőrültek Éjszakája" a Showder Klub legújabb évada előtt, március 27-én és április 3-án vasárnap, 21 órakor jelentkezik. Készülhetnek a nézők rekeszizmai, mert garantált a humor és a szórakozás!

A Félőrültek Éjszakáját a "Showder Klub Bemutatja" soron következő adása, Benk Dénes önálló standup estje követi április 10-én, 21 órakor, az RTL II-n.

Április 17-től pedig a Showder Klub (gyártó: Primetime Enterprises) a már megszokott környezetben és időben, vasárnaponként, 21 órakor az RTLII-n jelentkezik immáron a 28. évadával! Műsort vezet majd Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Orosz György, Ráskó Eszter, Csenki Attila, Benk Dénes és Magyed is. Fellép többek között Ács Fruzsina, Dombóvári István, Hadjú Balázs, Tóth Edu, Trabarna, Mogács Dániel, Somogyi András és Janklovics Péter is, a műsorban pedig feltűnnek a Félőrültek Éjszakája legjobbjai is. Az RTLII-n újra a humoré lesz a főszerep!

Műsorinfó: RTLII

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!