TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Teljesen megújul a Fókusz

 2016. március 08.

Gönczi Gábor távozik az RTL Klubtól és más televíziós társaságnál keres kihívásokat, felmondási idejét pedig a mai nappal megkezdte. Így a következő hetekben még láthatják őt a Fókusz nézői, ahogy azt is, hogy az ország legnépszerűbb napi magazinműsora nyárra teljesen megújul, új arculatot és főcímet kap, ennek előkészületei már javában zajlanak. Műsorvezetői fronton is lesznek változások, Barabás Évának új váltótársa lesz.

Teljesen megújul a Fókusz

"Szerencsére a Fókusz szerkesztőségében számtalan tehetséges riporter dolgozik, közülük kerül majd ki az új műsorvezető." - mondta el Jakab Ádám, a Fókusz főszerkesztője.

Ahogy nézőink tavaly tavasszal es ősszel is megszokhatták, a Fókusz hamarosan új időpontban jelentkezik, az RTL Klub Farm című műsorának március 21-ei indulásának napjától a Híradó előtt, hétköznaponként 17.25-től lesz látható.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!