TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

The Walking Dead - február 15-én folytatódik a hatodik évad

 2016. január 29.

Ahogy a magyar nézők már megszokhatták, a világ egyik legnépszerűbb sorozatának új epizódjai már az amerikai vetítést követően 24 órán belül bemutatásra kerülnek a magyar FOX csatornán.

The Walking Dead - február 15-én folytatódik a hatodik évad

A The Walking Dead hatodik évadának félévadzáró epizódja izgalmas jelenetekkel ért véget. A csapat számára most már egyértelműen kiderült, hogy a falak, melyek Alexandriát védték, többé már nem nyújtanak biztonságot. A Farkasokkal történt összecsapás után a biztonságosnak tűnő Alexandria csatatérré vált, a túlélőknek most a várost ellepő zombikkal kell szembenézniük, és a belső feszültségek is egyre inkább szétzilálják a csapatot. Miután a zombik teljesen körülveszik a házat, Rick és a többi túlélő ravasz tervet eszel ki: kóborlók vérével kenik be magukat, hogy ezáltal elvegyülhessenek közöttük. De vajon így sikerülhet áttörniük az élőhalottak között?

Mindeközben a csapattól különvált Daryl, Sasha és Abraham útzárral szembesül. Fegyveresek egy csoportja állítja meg őket, akik kijelentik, mostantól minden, ami eddig a tulajdonukban volt, már nem az övék, hanem Negané. De vajon kicsoda Negan? A hatodik évad második felében a képregényből már ismert negatív figura is bemutatkozik.

A sorozat februárban erős nyitóepizóddal folytatódik: "Véleményem szerint az új epizód az eddigi egyik legnagyszerűbb rész a sorozatban. Igazi zombiapokalipszis veszi kezdetét, és a sokak által kedvelt karakterek úgy viselkednek, ahogy korábban erre még nem nagyon volt példa. Rick is teljesen megváltozik az események hatására" – árulja el Andrew Lincoln a folytatásról.

A The Walking Dead sorozat a világ 125 országában kizárólag a FOX műsorán látható. A hatodik évad legújabb epizódja világpremierrel érkezik a csatornára, és a további részek is már néhány órával a kinti bemutató után hazánkban is adásba kerülnek.
A The Walking Dead sorozat új részei február 15-től hétfőnként 22 órakor láthatóak a FOX műsorán.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FOX

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!