TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

The Walking Dead: The Ones Who Live és Fargo 5. évad premier az AMC-n

 2024. február 02.

Februárban az AMC két várva várt sorozatot is műsorra tűz. A The Walking Dead univerzum rajongói hosszú kihagyás után újra Rick Grimes szerepében láthatják Andrew Lincolnt a The Walking Dead: The Ones Who Live sorozatban, míg a Fargo 5. évada a Mad Menből is ismert Jon Hamm főszereplésével tér vissza.

The Walking Dead: The Ones Who Live és Fargo 5. évad premier az AMC-n

Andrew Lincoln és Danai Gurira visszatérnek a szeretett karakterek, „Rick Grimes” és „Michonne” szerepébe a Walking Dead univerzum várva várt következő sorozatában. A The Walking Dead: The Ones Who Live két olyan karakter nagyívű szerelmi története, akiket átformált a körülöttük megváltozott világ. Akiket szétválasztott a távolság és egy megállíthatatlan erő. Az egykori énjeik szellemei. Rick és Michonne egy másik világba kerül, ami a halottak elleni háborúra épült... és ami végül az élők elleni háborúba torkollik. Rá tudnak találni egymásra, és arra, akik voltak egy olyan helyen és helyzetben, amilyenben még nem volt részük? Vajon ellenségek ők? Szeretők? Áldozatok? Győztesek? Egymás nélkül vajon élőnek számítanak-e - vagy rá fognak döbbenni, hogy ők is csupán kóborlók.

A The Walking Dead: The Ones Who Live első részét az amerikai premierrel egyidőben, eredeti nyelven felirattalláthatják a nézők, magyar idő szerint február 26-án 03:00-kor, míg magyar szinkronnal február 26-án 22:00-kor kerül műsorra az AMC-n.

A sorozatban Andrew Lincoln és Danai Gurira mellett többek között látható lesz még Pollyanna McIntosh, Lesley-Ann Brandt, Terry O’Quinn, Matthew August Jeffers, Craig Tate és Andrew Bachelor.

A The Walking Dead: The Ones Who Live executive producere a showrunner Scott M. Gimple, Lincoln, Gurira, Denise Huth, Brian Bockrath és Greg Nicotero.

A The Walking Dead: The Ones Who Live azonban nem az egyetlen új saját gyártású tagja az univerzumnak. A sorozatok indulásáról a jövőben ad bővebb információt az AMC:
The Walking Dead: Daryl Dixon
The Walking Dead: Dead City
The Walking Dead: Tales of the Walking Dead

A The Walking Dead mellett egy másik népszerű sorozat rajongói is örülhetnek, hiszen a Fargo az 5. évaddal tér vissza február 26-án. A Fargo 5. évada Minnesotában és Észak-Dakotában játszódik, 2019-ben. Az események váratlan fordulatai folytán Dorothy Dot Lyon (Juno Temple) pácba kerül a hatóságnál. Ez a láthatóan tipikus középnyugati háziasszony kénytelen visszatérni régi életéhez, amiről azt hitte, hátra hagyta.

Roy Tillman Észak-dakotai seriff (Jon Hamm) már régóta keresi Dotot. Roy prédikátor, gazdálkodó és a törvény embere. Úgy véli, ő maga a törvény, tehát a törvény felett áll. oldalán ott van hűséges, de erélytelen fia, Gator (Joe Kerry), aki kétségbeesetten próbálja bizonyítani, hogy felér az apjával. Kár, hogy esélye sincs rá. Így amikor Dotot kell levadászni, Roy Munchot (Sam Spruell) küldi el, egy rejtélyes származású, sötét csavargót. Ahogy kiderülnek Dot féltve őrzött titkai, igyekszik megvédeni a családját a múltjától, ám gyenge, de jó szándékú férje (David Rysdahl) mindig az anyjához, Lorraine-hez (Jennifer Jason Leigh) szalad segítségért.

Műsorinfó: AMC

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!