TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

188 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Töltse káromkodó negyedikesekkel a szerelmesek ünnepét!

 2023. február 10.

Rendhagyó Valentin-napi éjszaka az ország legnépszerűbb humorcsatornáján! A szerelmesek ünnepén ugyanis idén az örök coloradói kisiskolások, a verbális polgárpukkasztás legnagyobbjai, a South Park hősei kapják a fő fókuszt, és ajándékozzák meg a nézőket pár tucat új, ütős poénnal. Minden idők egyik legnépszerűbb animációs vígjáték-sorozatának legfrissebb, 26. évadja ugyanis február 14-én, 23:55-től debütál a Comedy Centralon.

Töltse káromkodó negyedikesekkel a szerelmesek ünnepét!

Tavalyi, jubileumi szezonja után, a tengerentúli premiert követően alig egy héttel hazánkba is megérkezik a South Park vadonatúj évadja! Már az első epizód ütősnek ígérkezik, hiszen Stan, Kyle, Kenny, Cartman, valamint a többi, bárdolatlan stílusú és mocskos szájú szereplő az utóbbi hónapokban antiszemita kijelentéseivel botrányokat kavaró Kanye Westből, illetve a rapper közösségi médiából való kitiltásából, majd visszafogadásából is viccet csinálnak a tőlük megszokott stílusban. A Cupid Ye című első részben – utalva Kanye West közösségi médiás becenevére, a Ye-re – előkerül Cartman egyik képzeletbeli alteregója, Cupid Me, aki szerelem helyett viszályt szít a gyerekek között.

A huszonhatodik évfolyamból hat epizódot láthatnak a nézők heti bontásban, kezdetben feliratos verzióban, azonban hamarosan szinkronnal is élvezhetik a produkciót. A rajongóknak pedig továbbra sincs okuk aggodalomra, hiszen az alkotók, Matt Stone és Trey Parker már tavaly aláírták a sorozat 30. évadjáig szóló szerződést, így a sorozat fanatikusai 2027-ig biztosan nem maradnak új South Park részek nélkül.

Az 1997 augusztusában indult rajzfilmsorozat hősei, a coloradói örök negyedikesek és társaik polgárpukkasztó humorukkal lopták be magukat a nézők szívébe, így lett az animációs széria minden idők egyik legsikeresebb tévés produkciója. Az egyedi, közéleti és világpolitikai hírekre is szatirikus humorral reflektáló produkció pedig mit sem vesztett népszerűségéből. Töretlenül vezeti a nézettségi listákat és zsebeli be a különböző elismeréseket; többek között 5 Emmy- és egy George Foster Peabody-díjat is a magáénak tudhat.

Műsorinfó: Comedy Central

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!