TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Tom és Jerry New Yorkban randalíroznak – visszatér a macska–egér-páros

 2021. október 15.

New York lakosai készülhetnek; két legendás rajzfilmhős birtokba veszi a Nagy Almának becézett világvárost, ahol szokásukhoz híven jókora káoszt okoznak, amerre csak járnak.

Tom és Jerry New Yorkban randalíroznak – visszatér a macska–egér-páros

A Warner Bros. Animation új sorozata, a Tom és Jerry New Yorkban elérhető lesz a Magyarországon 2022-ben induló HBO Maxon, addig is a Boomerang tévécsatornán láthatják a nézők, A Tom és Jerry-show és megannyi Tom és Jerry-sorozat mellett.

A nagysikerű, szintén New Yorkban játszódó élőszereplős mozifilm után Tom és Jerry vadonatúj rajzfilmsorozatban tér vissza. A duóra eddigi legnagyobb kalandjuk vár – a világ egyik leghíresebb metropoliszába, New York City-be költöznek, a Royal Gate Hotelbe. A közönségkedvenc macska–egér-páros véget nem érő rivalizálása rengeteg régi és néhány új baráttal folytatódik. Ezúttal Manhattanben, a Central Parkban, a Broadwayen a metróban és megannyi ikonikus New York-i helyszínen hagynak felfordulást maguk után.

A Tom és Jerry New Yorkban vezető producere a Warner Bros. Animation és a Cartoon Network Studios vezérigazgatója, Sam Register. Darrell Van Citters rendezőként, Ashley Postlewaite producerként működik közre.

Tom és Jerry az egész családot várja a képernyő elé, november 15-étől mindennap 7:00-kor és 16:00-kor a Boomerangon!

A Boomerang TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/boomerang

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!