TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Tombol a nyár, jön a Kikiwaka tábor 2. évada

 2017. július 11.

A Jessie című népszerű sorozat a Ross gyerekek felcseperedését követte nyomon, a Kikiwaka táborban pedig azt láthatjuk, hogy hogyan boldogulnak egy teljesen új környezetben.

Tombol a nyár, jön a Kikiwaka tábor 2. évada

Az 1. évadban Emma, Ravi és Zuri Ross elhagyták New Yorkot, és a Kikiwaka nyári táborba mentek, ahol a szüleik tinédzserként találkoztak, és ahol rengeteg új élményt szereznek. A második évadban Emma nagyon izgatott, mert viszontlátja a legjobb barátját a táborban. Ravi továbbra is nagyon józanul gondolkodik, Zuri pedig mindenkit elbűvöl a szellemességével. A többi táborozó, Lou, Xander, Tiffany és Jorge társaságában új kalandokba keverednek, ráadásul megérkezik egy kétes múltú új csapattag is.

A nézők vendégszereplőket és új helyszíneket is láthatnak az új epizódokban. „A 2. évad még nagyobb kalandokat és még több mókát tartogat a szereplők számára. Megismerkednek újonnan jött, érdekes táborlakókkal, miközben új kihívások várnak rájuk, amik által értékes élettapasztalatokra tehetnek szert. Eközben természetesen új barátságok születnek és szilárdulnak meg” – árulta el Pamela Eells O’Connell, a sorozat alkotója és executive producere, akinek a nevéhez a Jessie és a Zack és Cody élete című sorozatok is fűződnek.

A Kikiwaka tábor 2. évada július 17-től, hétfőtől lesz látható minden hétköznap reggel 9:30-tól a Disney Csatornán. Ismétlés 15:00-kor.

A Disney Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISNEY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!