TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Trumpot ejtették, új trollkodásokkal jönnek a South Park negyedikesei

 2017. október 12.

Október 12-én, csütörtöktől vadonatúj részekkel jelentkezik Cartman, Kenny, Kyle, Stan és a coloradói kisváros, South Park apraja-nagyja a Comedy Centralon. A 21. évadban Donald Trump lekerül a terítékről, de a napi aktualitások kifigurázása tovább folytatódik, az amerikai és a világtársadalom elé tartott tükör pedig természetesen tovább görbül!

Trumpot ejtették, új trollkodásokkal jönnek a South Park negyedikesei

Végre South Park városát is utolérte a XXI. század: októberben startol minden idők legsikeresebb animációs sorozatának 21. évadja a Comedy Centralon! A pofátlan kisiskolások és szociopata városlakók teremtői igyekeznek visszatérni a gyökerekhez: a vicces hacukáikban trollkodó negyedikesek folyton nevetséges dolgokat csinálnak, megbotránkoztatnak, és nem azzal foglalkoznak, hogy mit művelt már megint Donald Trump. A politikai felütés tehát kevésbé lesz hangsúlyos, az aktuális részek pedig inkább epizodikus felépítésűeknek ígérkeznek, mint a sorozat fénykorában. A sorozat persze így is koncentrál majd a napi aktualitásokra, releváns eseményeket kifigurázva, illetve görbe tükröt tartva az amerikai és a világtársadalom elé. Az egyik alkotó, Trey Parker így nyilatkozott ezzel kapcsolatban legutóbb az ABC-nek:
„Sokan jönnek azzal nekünk, hogy most aztán van miből válogatnunk, jó alapanyagot nyújtanak nekünk a jelenlegi események, de én inkább úgy látom, ezúttal a politika csinálja a komédiát. Ami zajlik, önmagában komikus, ebből már nehéz lenne viccet csinálni” – mondta.

A csatorna a korábbi sikerrecept alapján ezúttal is az amerikai vetítések után alig egy hónappal, szünet nélkül adja le az aktuális epizódokat, minden héten egy újabb friss résszel jelentkezve, így a végére megközelíti majd az eredeti, amerikai sugárzás műsormenetét. De vajon ezúttal kik esnek áldozatul az alkotók pikírt humorának? Holnap 22.00-tól, a 21. évad premierepizódjából végre kiderül!

South Park évadpremier október 12-én, 22.00-kor, a Comedy Centralon!
Új részek minden hét csütörtökjén, 22.00-tól, ismétlések 00.00-tól és 03.05-től.

A Comedy Central TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/COMEDY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!