TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

UFC: Magyar harcosért szoríthatunk szombat délelőtt

 2018. június 22.

Újabb fontos állomásház érkezett hazánk egyetlen UFC-harcosának, Fábián Melindának a pályafutása. A világ vezető ketrecharc-szervezetének (UFC) következő gáláján, Szingapúrban lép ketrecbe. A koreai Ji Yeon Kim elleni összecsapást a Sport1 élőben közvetíti szombat délelőtt 10:30-tól.

UFC: Magyar harcosért szoríthatunk szombat délelőtt

Magyarország eddig kizárólag Fábián Melindának sikerült eljutnia a ketrecharc csúcsának számító UFC-be. Az első lépcsőfok az volt, hogy szerepelt a The Ultimate Fighter című bunyós valóságshow 26. évadában, majd a széria fináléjának szentelt Las Vegas-i gálán december elsején megvívta első hivatalos UFC-s meccsét is DeAnna Bennettel szemben. Döntetlen lett a vége, de Melinda meggyőzte a szervezet vezetőit, hogy érdemes még neki lehetőséget adni, többek között annak köszönhetően, hogy egy látványos fejrúgással padlóra küldte az ellenfelét. Elérkeztünk a második lépcsőfokhoz, most már nem a műsorhoz kapcsolódó gálán, hanem egy UFC Fight Nigton kapja meg a lehetőséget. Melinda szombaton Szingapúrban lép az oktogonba. Mi magyar nézők külön örülhetünk neki, hogy a Ji Yeon Kim elleni összecsapás magyar idő szerint szombat délelőtt 10:30-ra van tervezve, így nem kell hajnalban kelni, hogy valaki megnézze a Sport1 élő közvetítését. A küzdősport-gálák lebonyolítási rendszerének köszönhetően a 10:30-as tervezett kezdés, előfordulhat, hogy picivel előbb vagy később indul a harc, de mindenképpen látható lesz élőben.

A koreai ellenfélről azt érdemes tudni, hogy a UFC-ben egy veresége és egy győzelme van eddig. A felkészülésben nagyon sok kilótól meg kellett szabadulnia, hogy beférjen a súlycsoportba, ami akár kedvezhet is Melindának. A magyar harcos így vélekedik az ellenfeléről: „Sokoldalú bunyós komoly sportmúlttal. Nem nézem le őt, de ezen a meccsen csak egy nyertes lehet, és az én leszek.” Ji Yeon Kim is szólt pár szót a sportág magyar úttörőjéről: „A legtöbb meccse az első menetben véget ér, ezért úgy gondolom, izgalmas bunyóssal van dolgom, és azt remélem, egy jó showt hozunk majd össze a nézőknek.”

Ebben biztosak vagyunk mi is, és nagy öröm számunkra, hogy közel fél év után ismét látjuk UFC-gálán Fábián Melindát. A szombat délelőtti élő közvetítésben kizárólag a magyar versenyző csatája lesz látható a Sport1-en. A gála teljes programját, közte a főmeccsnek szánt Donald „Cowboy” Cerrone – Leon „Rocky” Edwards váltósúlyú összecsapással 19:30-től tűzi műsorára a csatorna.

Fábián Melinda – Ji Yeon Kim: június 23., szombat 10:30, Sport1 (élő, tervezett kezdés)
UFC Fight Night: Cowboy vs. Edwards (a teljes gála): június 23., szombat 19:30, Sport1 (felvételről)

A Sport1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport1

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!