TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Új epizódokkal folytatódik Az Álmosvölgy legendája harmadik évada

 2016. március 09.

Az Álmosvölgy legendája rövid szünet után folytatódik a FOX műsorán. A harmadik évad félévadzáró epizódja izgalmas jelenetekkel fejeződött be: hőseink nagy veszélyben találták magukat, és minden eddiginél ördögibb lénnyel kerültek szembe. A folytatásban Abbie megmentése érdekében Crane szokatlan szövetséget köt, ezután azonban új természetfeletti erővel kénytelenek szembenézni, miközben Pandora és társa is egyre erősebbé válik. Az új epizódok meglepő fordulatokkal és további izgalmakkal várják a rajongókat.

Új epizódokkal folytatódik Az Álmosvölgy legendája harmadik évada

Az Álmosvölgy legendája sorozat olyan misztikus világba kalauzolja a nézőket, ahol semmi nem az, aminek látszik. Washington Irving klasszikusának mai feldolgozásában Ichabod Crane (Tom Mison)
250 évvel halála után visszatér az élők sorába, hogy megoldjon egy rejtélyt, amely egészen az alapító atyák koráig vezet vissza. Ichabod mellett azonban a hírhedt fej nélküli lovas is feltámad, és vérengzésbe kezd a városban. A fej nélküli lovas megállítása azonban csak a kezdet, a modern Sleepy Hollow-t egyre furcsább lények veszélyeztetik. Ichabod a helyi rendőrségnél dolgozó Abbie Mills hadnaggyal szövetkezve boszorkányokkal, démonokkal és szörnyekkel harcol, hogy együtt megvédjék Sleepy Hollow-t, eközben azonban saját életük is számos alkalommal veszélybe kerül.

Az Álmosvölgy legendája sorozat legújabb epizódjai hétfőnként 21 órakor láthatóak a FOX műsorán, közvetlenül a The Walking Dead előtt.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FOX

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!