TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Új időpontban térnek vissza a humor nagyágyúi az RTLII-re

 2021. szeptember 24.

Október 3-tól újra a nevetőizmoké a főszerep az RTLII-n! Jön a Showder Klub legújabb évada, idén új időpontban, vasárnaponként, 21 órától.

Új időpontban térnek vissza a humor nagyágyúi az RTLII-re

Exkluzív premierrel indul az évad! Teljesen új szerepben mutatkozik be a népszerű színész, Németh Kristóf! Október 3-án 21 órától bemutatjuk Németh Kristóf első stand up fellépését, ahol egy közös estén, a humor egyik hazai nagykövetével, Orosz Györggyel lép színpadra.

Október 10-től pedig érkeznek a további Showder Klub-legendák! Idén is mikrofon elé áll Kiss Ádám, Dombóvári István, Kőhalmi Zoltán, Aranyosi Péter, Magyed, Ráskó Eszter, Felméri Péter, Csenki Attila, Janklovics Péter és még sokan mások!

A stand up comedy hazai képviselői ezúttal sem okoznak csalódást: aktuális, közéleti problémákkal, családi bakikkal és viccesebbnél viccesebb történetekkel bombázzák októbertől a rekeszizmokat!

Október 3-tól, vasárnaponként, 21 órától indul a Showder Klub legújabb évada, az RTLII-n!

Az RTLII TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/RTL2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!