TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Új köntösben a Heti helyzet

 2017. február 01.

Február 3-tól új arculattal és új tematikával jelentkezik az immár 15 éve töretlen népszerűségnek örvendő Heti helyzet című műsor a Sport TV-n. A műsorvezető és a vendégkör azonban nem változik.

Új köntösben a Heti helyzet

Izgalmas témák, oldott hangulat, sok-sok nevetés, három sztárvendég és a házigazda Ágai Kis András. Így jellemezhetnénk röviden a Sport TV népszerű sport talkshow-ját, a Heti helyzetet, amelyben mindig történik valami izgalmas. A műsor péntektől új "köntösben" jelentkezik. Az arculatváltás frissebb, fiatalosabb, dinamikusabb külsőt kölcsönöz.

Új főcím is készült az új arculathoz. Ebben a műsorvezető mellett feltűnnek azok a sztárvendégek, akikkel rendszeres találkozhatnak a Heti helyzet nézői:

A külső mellett a műsor struktúrájában is lesznek változások. Mostantól minden héten lesz egy kiemelt hír, amit a korábbiaknál sokkal részletesebben elemeznek ki a műsor aktuális megmondó emberei. Újdonság továbbá, hogy ezzel a témával kapcsolatban az utca embere is megszólal majd.

A lényeget mondja el inkább Ágai Kis András, aki bemutatja azokat a kollégákat is, akikkel már 15 éve együtt dolgozik:

Február 3-án este 20 órakor debütál a megújult Heti helyzet a Sport1-en.

Az új arculat alkotói:
Logo design: Török Miklós, vezető grafikus
Főcím és on air arculat: Lakatos György és Mravik László
Főcím ötlet és Heti helyzet teaser: Tóth Sándor és Lajer László

A Sport1 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport1
A Sport2 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!