TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Új Medvetesók-évad a Cartoon Networkön

 2016. október 27.

A Cartoon Network megújította Medvetesók című rajzfilmsorozatát: berendelte a harmadik évadot. Az Annie-díjas Daniel Chong által megálmodott vígjátéksorozat három medve kalandjait mutatja be. Grizz (Varga Gábor), Panda (Szabó Máté) és Jeges (Seszták Szabolcs) San Francisco külvárosában élnek és igyekeznek alkalmazkodni a városlakó emberekhez, ami rengeteg humoros helyzetet szül. A sorozatban napjaink modern technológiája is nagy hangsúlyt kap az Internet, okostelefonok és más eszközök formájában.

Új Medvetesók-évad a Cartoon Networkön

A 2. évad epizódjai Magyarországra novemberben érkeznek meg. A Medvetesók világszerte 29,5 millió gyereket értek el, ezen belül az Egyesült Államokban 8,4 milliót.

A 2017-ben debütáló harmadik évadban helyet kapó ünnepi különkiadások mellett újabb epizódok elevenítik fel a mackók múltját, azaz visszatér a három imádnivaló medvebocs! Nom Nom, a netceleb koala, Chloe, a medvék emberbarátja és Charlie, az erdei lény is látható lesz az új részekben.

A Medvetesók új epizódjai november 28-ától hétköznap 9:15-kor és 16:15-kor a hazai Cartoon Networkön. A sorozatot az a Cartoon Network Studios készíti, amely az egész világon ismert franchise-okat, a Kalandra fel!-t, a Pindúr pandúrokat és a Ben 10-t is jegyzi.

A Cartoon Network TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/cartoon

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!